Respect Kowáéknak

2017/04/04  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Kowalsky meg a Vega zenekar most egy olyan intézmény mellé állt ahol sajátos nevelési igényű tartósan beteg gyermekek is tanulnak.

Respect Kowáéknak

Az érintett gyerekek ellátása olyan plusz költségekkel jár, amelyre nincs iskolai keret. Kowáék kezdeményezésükkel a délegyházi Hunyadi János Általános Iskolában tanuló gyermekek részére  egy támogatási alapot hoztak létre. A félmillió forint hozzájárulással azt remélik , hogy lesznek majd további segítők is, akik felajánlásokat tesznek. A szombati eseményt egy mini akusztikus koncerttel koronázzák meg.

A koncertre és a pénzösszeg ünnepélyes átadására 2017. április 8-án 11.00 órakor kerül sor Délegyházán a Hunyadi János általános iskolában.


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek