Rock-metál koktélok bekeverve!

2016/10/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A rockból sosem elég, október 22-én a Barba Negrában pedig tobzódik majd egy nagy adag metál kíséretében, hiszen egymás után ad nagykoncertet a Kalapács és a Mobilmánia, vendégzenekarként a Tales Of Evening pedig már csak hab lesz a tortán.

Rock-metál koktélok bekeverve!

Egyik zenekart sem kell bemutatni, nem ma kezdték a szakmát, viszont az az alázat és az a lendület, ahogy minden egyes koncertet megcsinálnak, nemcsak dicséretre méltó, hanem ez az, amiért rajongóik még véletlenül sem hagynának ki egy alkalmat sem, hogy együtt zúzhassanak velük. Az aktuális buli kapcsán éppen elég annyit mondani, hogy mikor és hol van a gyülekező, tehát nem is szaporítjuk a szót, idézzük Kalapács Józsit és Zefit:

„Nem viccelünk ezzel az október 22-ével ám.....nem szoktunk... Olyan zúzás lesz, amilyet még Budapest nem látott, Metál és Hard Rock ....tessék befáradni....”


Október 23-án ugyanitt kerül megrendezésre a Wisdom hagyományos budapesti mini-fesztiválja. A zenekar ezen az estén ünnepli 15. születésnapját, valamint mutatja be aktuális albumát is, a 'Rise Of The Wise' lemezt. További különlegesség, hogy a ’Words Of Wisdom’ album is jubilál, hiszen megjelenésének 10. évfordulóján a korabeli felállás is színpadra lép, azaz Nachladal István énekes, Galambos Zsolt gitáros és Kern Péter dobos.

Az idei fesztiválra ismét neves nemzetközi fellépő gárdával készül a zenekar. Fellép a holland Delain, a KISS-vezér Gene Simmons egyik kedvenc új bandája, a Kobra Paige énekesnő vezette kanadai heavy metal csapat, Kobra And The Lotus, és az új stúdióalbummal jelentkező prog metalos svéd Evergrey is. A neveket olvasva, nem kétség, hogy ez az eddigi legjobb, legerősebb felhozatal – mindez a jubileumi Keep Wiseman Alive tiszteletére!

A Wisdom mellett a Delain és az Evergrey is alapos műsorral és új lemezzel érkezik majd!

Fotó: Facebook


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek