Menopauza 1170x180

She Loves Pablo az Instantban

2024/06/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Visszatér Budapestre Európa egyik legenergikusabb groove rock zenekara, a She Loves Pablo. Korábban már többször megörvendeztették a közönséget a Lazarvs előzenekaraként, október 26-án első önálló koncertjüket adják az Instantban.

 She Loves Pablo az Instantban

Nyers, mágneses energia, kemény riffek és táncolható groovok...

Az erőteljes rock és funk keverékéről ismert zenekar meghatározó szereplője az európai zenei színtérnek. Híresek energikus fellépéseikről és meggyőző zenei stílusukról. Az őszi koncert előzenekara egyelőre titok, de hamarosan erre is fény derül majd – ígéri a szervező, a Bear Stone Promotions.

 

Bear Stone: teljes a legmenőbb fuzz-stoner-psyh fesztivál linupja

She Loves Pablo, Lazarvs, Instant

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek