Szakítós buli a Belvárosban

2016. július 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nehéz manapság olyan bulit kitalálni, ami nincs. A Vittula most olyan témához nyúlt, ami viszont van: szakítós bulit szerveznek.

Szakítós buli a Belvárosban

Azt mondják, akkor vagy a mélyponton, amikor a legszarabb szerelmes számok is elkezdenek a szívedbe marni. Ekkor rájössz, hogy tényleg nehéz a boldogságtól búcsút venni,  és hogy eladó/kiadó a szíved, meg arra is, hogy a szerelemnek múlnia kell, majd jön az I Will Survive meg a Fuck You.

Szóval, egy igen tág piaci rést talált a hely, mert szakításban levő ember mindig akad, kérdés, hogy ezt az állapotot valaki vállalja-e nyilvánosan, vagy, akik odamennek, azok boldog párkapcsolatban élnek, és csak brahiból szakítósdiznak.

Mindenesetre szimpatikus a kezdeményezés, mert aki tényleg szarban van, annak gyógyír lehet a bajára, hogy bazira nincs egyedül, és végre bátran nyomaszthat bárkit a bánatával. Nem beszélve arról, amikor az összetört szívek egymásra találnak, és egy megváltó szexszel töltött éjszaka megpróbálnak hegeszteni a dolgon...

Amit ígérnek még:

Az este hangulatfelelősei:
DJ Tartsunk Szünetet
DJ Maradjunk Barátok
DJ It's not me it's you

Lesz még csoki, zsepi a könnyek feltörlésére, telefon, amire részegen ráírhatsz, hogy még szeretsz, vagy hogy megkérdezd, hogy mit csinálsz épp, és természetesen nagyon sok zene a szakításról.

Akárhogy is van: túléled! Ha nem öl meg, akkor ráadásul bazierős leszel :)

 


 

 

Szólj hozzá!


Mindent az Ifiparkról - Rocktörténelem és koncertajánló Zerge tollából

Mindent az Ifiparkról - Rocktörténelem és...

1984, majd három évtized fertelmes haldoklás, enyészet és omladozás, valamint a Várkert Bazár kb. ötszöri, nemzetközi közröhej tárgyát...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Novemberben visszatér a feltörekvő black metál produkció, a Zeal & Ardor

Egy évvel első magyarországi koncertje után új lemezzel tér vissza a black metál színtér egyik legeredetibb produkciója, a Zeal & Ardor! A tavalyi A38-as fellépés után ezúttal, november 13-án az Akvárium Klub KisHalljában lép fel a svájci gitáros-énekes, Manuel Gagneux és delta-blues spirituálékat metálsújtással, voodoo...

Blahalouisiana szimfonik koncerttel hangol a nyárra a Kultkikötő

Június 23-án egy igazán különleges zenei produkcióval indítja az idei, szám szerint 13. évadát a Kultkikötő. Az ínyenc zenei csemegét kedvelő közönség a Blahalouisiana zenekar klasszikus hangszerekkel elegyedő ritmusaira érkezhet meg a nyárba és a fesztiválszezonba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek