Szakítós buli a Belvárosban

2016. július 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nehéz manapság olyan bulit kitalálni, ami nincs. A Vittula most olyan témához nyúlt, ami viszont van: szakítós bulit szerveznek.

Szakítós buli a Belvárosban

Azt mondják, akkor vagy a mélyponton, amikor a legszarabb szerelmes számok is elkezdenek a szívedbe marni. Ekkor rájössz, hogy tényleg nehéz a boldogságtól búcsút venni,  és hogy eladó/kiadó a szíved, meg arra is, hogy a szerelemnek múlnia kell, majd jön az I Will Survive meg a Fuck You.

Szóval, egy igen tág piaci rést talált a hely, mert szakításban levő ember mindig akad, kérdés, hogy ezt az állapotot valaki vállalja-e nyilvánosan, vagy, akik odamennek, azok boldog párkapcsolatban élnek, és csak brahiból szakítósdiznak.

Mindenesetre szimpatikus a kezdeményezés, mert aki tényleg szarban van, annak gyógyír lehet a bajára, hogy bazira nincs egyedül, és végre bátran nyomaszthat bárkit a bánatával. Nem beszélve arról, amikor az összetört szívek egymásra találnak, és egy megváltó szexszel töltött éjszaka megpróbálnak hegeszteni a dolgon...

Amit ígérnek még:

Az este hangulatfelelősei:
DJ Tartsunk Szünetet
DJ Maradjunk Barátok
DJ It's not me it's you

Lesz még csoki, zsepi a könnyek feltörlésére, telefon, amire részegen ráírhatsz, hogy még szeretsz, vagy hogy megkérdezd, hogy mit csinálsz épp, és természetesen nagyon sok zene a szakításról.

Akárhogy is van: túléled! Ha nem öl meg, akkor ráadásul bazierős leszel :)

 


 

 

Szólj hozzá!


Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Belogolt a SZIN-re a Clean Bandit

Bejelentette első fellépőit a Szegedi Ifjúsági Napok: a Tisza-parton lép fel jövőre az újlemezes Clean Bandit.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Öt év után visszavonul a Budapest Voices

Az eddigi legsikeresebb a capella formáció a Budapest Voices 5 évnyi alkotómunka és koncertözön után, januári dupla bulijukat követően saját döntés alapján határozatlan időre elcsendesül. A miértre egy Facebook posztban adták meg a választ.

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júliusban!

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből álló sorozat magyarországi epizódja 2019. július 2-án lesz az Arénában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek