Szakítós buli a Belvárosban

2016. július 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nehéz manapság olyan bulit kitalálni, ami nincs. A Vittula most olyan témához nyúlt, ami viszont van: szakítós bulit szerveznek.

Szakítós buli a Belvárosban

Azt mondják, akkor vagy a mélyponton, amikor a legszarabb szerelmes számok is elkezdenek a szívedbe marni. Ekkor rájössz, hogy tényleg nehéz a boldogságtól búcsút venni,  és hogy eladó/kiadó a szíved, meg arra is, hogy a szerelemnek múlnia kell, majd jön az I Will Survive meg a Fuck You.

Szóval, egy igen tág piaci rést talált a hely, mert szakításban levő ember mindig akad, kérdés, hogy ezt az állapotot valaki vállalja-e nyilvánosan, vagy, akik odamennek, azok boldog párkapcsolatban élnek, és csak brahiból szakítósdiznak.

Mindenesetre szimpatikus a kezdeményezés, mert aki tényleg szarban van, annak gyógyír lehet a bajára, hogy bazira nincs egyedül, és végre bátran nyomaszthat bárkit a bánatával. Nem beszélve arról, amikor az összetört szívek egymásra találnak, és egy megváltó szexszel töltött éjszaka megpróbálnak hegeszteni a dolgon...

Amit ígérnek még:

Az este hangulatfelelősei:
DJ Tartsunk Szünetet
DJ Maradjunk Barátok
DJ It's not me it's you

Lesz még csoki, zsepi a könnyek feltörlésére, telefon, amire részegen ráírhatsz, hogy még szeretsz, vagy hogy megkérdezd, hogy mit csinálsz épp, és természetesen nagyon sok zene a szakításról.

Akárhogy is van: túléled! Ha nem öl meg, akkor ráadásul bazierős leszel :)

 


 

 

Szólj hozzá!


Balázs Fecó Antológia újra a láthatáron!

Balázs Fecó Antológia újra a láthatáron!

Balázs Fecó Antológiája évek óta a beszerezhetetlen darabok közé tartozik, így újra kiadásra kerül.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiakadtak Amy Winehouse rajongói: az elhunyt sztárt hologramként turnéztatják

Furcsa hírek terjednek a tragikus sorsú énekesnőről mostanában. Amellett, hogy most már biztosnak tűnik az életrajzi film legyártása, Amy családja áldását adta az egykori sztár hologramként való turnéztatására.

Wellhello, good bye? Kilépnek a zenekarból a tagok

A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy kedden a Wellhello több zenésze is bejelentette közösségi oldalán, hogy kilép.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek