Szombaton Alle Farben rázza fel Budapestet a novemberi depiből

2021/11/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Élőben idén nyáron hallhattuk már Alle Farbent a STRAND Fesztivál egyik fő fellépőjeként, az évben itthon utoljára november 27-én csíphetjük el, ugyanis az Akvárium Klub NagyHall termében ad önálló bulit.

Fotó: AF/FB

A berlini elektronikus zene képviselője, Alle Farben (született Frans Zimmer) neve jól sejteti, hogy repertoárja a legkülönfélébb „színekben” pompázik: hiszen a swingtől a technon át olykor még a klasszikus zenéhez is nyúl – felvételei nemcsak kellemesek a fülnek, de megmosolyogtatnak, és segítenek egy kicsit jobban élvezni az életet. Farben első közönségkedvenc számát, a „She Moves”-ot 2014-ben szerezte, és a mai napig sikerdalok követik - csak néhányat megemlítve a hosszú listáról: „Supergirl”, „Bad Ideas”, „Please Tell Rosie”, „Fading”, „Only Thing We Know”, „Little Hollywood”.

 

A DJ/producer olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Robin Schulz, James Blunt, Steve Aoki és Icona Pop, újdonsült szerzeményében („Alright”) pedig KIDDO-val kollaborált.

 

A legeslegújabb számát Ed Sheeran ihlette, ez annyira új, hogy ma jelent meg.

 

 

 

Alle Farben, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek