Szombaton Alle Farben rázza fel Budapestet a novemberi depiből

2021/11/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Élőben idén nyáron hallhattuk már Alle Farbent a STRAND Fesztivál egyik fő fellépőjeként, az évben itthon utoljára november 27-én csíphetjük el, ugyanis az Akvárium Klub NagyHall termében ad önálló bulit.

Fotó: AF/FB

A berlini elektronikus zene képviselője, Alle Farben (született Frans Zimmer) neve jól sejteti, hogy repertoárja a legkülönfélébb „színekben” pompázik: hiszen a swingtől a technon át olykor még a klasszikus zenéhez is nyúl – felvételei nemcsak kellemesek a fülnek, de megmosolyogtatnak, és segítenek egy kicsit jobban élvezni az életet. Farben első közönségkedvenc számát, a „She Moves”-ot 2014-ben szerezte, és a mai napig sikerdalok követik - csak néhányat megemlítve a hosszú listáról: „Supergirl”, „Bad Ideas”, „Please Tell Rosie”, „Fading”, „Only Thing We Know”, „Little Hollywood”.

 

A DJ/producer olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Robin Schulz, James Blunt, Steve Aoki és Icona Pop, újdonsült szerzeményében („Alright”) pedig KIDDO-val kollaborált.

 

A legeslegújabb számát Ed Sheeran ihlette, ez annyira új, hogy ma jelent meg.

 

 

 

Alle Farben, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a budapesti eső

I Think It’s Going to Rain Today – Tom Odell és a...

Tom Odell legutóbb 2019-ben járt nálunk (előtte már sokszor a Szigeten és a Strand fesztiválon meg a Volt-on), akkor a Barba Negra Music Club...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat tudtak kiépíteni a térségben, sőt, a Japonicus nevű lemezkiadó gondozásában megjelent egy lemezük is Japánban.

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...
Új koncertek