Tereskova és Üllői Úti Fuck 25+ a Hajón

2014. május 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Június 5-én kiváló alkalom kínálkozik átgondolni az elmúlt negyedszázadot, elvégre huszonötödik szülinapján felforgatja a hajó gyomrát Szántó Faszi és a beattől a punkig otthonosan mozgó válogatott zenészkülönítménye.

Tereskova és Üllői Úti Fuck 25+ a Hajón

A neves alkalom kapcsán az előjátékról a modernkori trubadúr legfőbb múzsái, a Nők gondoskodnak majd: előbb a hosszú évek óta tetszhalász, jobban mondva cethalott állapotban leledző Tereskova, majd a kérdéseket is válaszokkal helyettesítő – s amúgy Szántó másik zenekaraként funkcionáló - TV Manci. A hormongazdag felvezetést követően pedig a húrokba csap a gitárszólóktól vissza sosem rettenő frontember és – az elmúlt években némileg megfiatalodott – csapata, hogy áttekintse az elmúlt negyedszázad egyik (?) legbizarrabb slágerkollekcióját, a Bocikámtól a Nyugat-Ázsián és az Esküvőn át a Pesti lányokig. Sztárságos vendég a Pál Utcai Fiúkból Leskovics Gábor „Lecsó". Éljen, éljen, hurrá!

Ötvenezer ember? Százezer ember? Nekik meg sem kottyan! Előre hát, jóemberek, mert fogytán a feles és a nő! No meg a hely, hátsó lépcsőn innen, és túl.

Időpont: 2014. június 5. kezdés: 20 óra

Program: Tereskova, Üllői Úti Fuck további sztárvendég: Leskovics Gábor „Lecsó" , TV Manci

Helyszín: A38

Belépő: elővételben 1.400,-Ft, koncert napján a helyszínen 1.900,-Ft.

 


Képtár

  • Tereskova és Üllői Úti Fuck 25+ a Hajón kép 30208
  • Tereskova és Üllői Úti Fuck 25+ a Hajón kép 30209
  • Tereskova és Üllői Úti Fuck 25+ a Hajón kép 30210
 

 

Szólj hozzá!


Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból...

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hány Fahrenheit lesz a Barba Negra Track-ben augusztus 29-én?

Ha Celsiusban is meg kellene megmondani, ahhoz még korán van, ha "zenében", akkor csak egy... A téli buli után nem kell újabb 11 évet várni – a banda nyár végén ismét koncertezik, a Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Petruska és Szeder furcsa hangulatba kerültek

Petruska az Illés zenekar generációs himnuszát, Az utcánt gondolta újra Szeder társaságában, jobban kidomborítva annak lírai oldalát. A klip a Szederrel közös, több évtizedes barátságát festi fel a képernyőre. Az utcán feldolgozása egyébként a dalszerző-gitáros nemrég megjelent kézműves remix lemezén, a Híd EP-n hallható.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek