The Grand Reopening: Budapestet is érinti a Postmodern Jukebox újrainduló világturnéja

2021/05/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A világhírű zenészek visszatérésének témája a 20-as évek, a Nagy Gatsby korszakának megünneplése. Eddig minden budapesti koncertjükön ott voltunk – gyanítjuk, ez 2022. június 23-án sem lesz másképp a Papp László Budapest Sportarénában.

The Grand Reopening: Budapestet is értinti a Postmodern Jukebox világturnéja

2020 elején a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox arra vállalkozott, hogy az új évezred kezdetén, a 20-as évek megünneplésére indul és közönségének ország és világszerte azt ígérte, hogy “a legszenzációsabb 20-as éveki party-n vehetünk részt, a Nagy Gatsby ezen oldalán”. Magyarországra is ellátogattak volna: a VeszprémFest vendégeiként léptek volna fel – úgy tűnik, őket nem sikerült idénre átmenteni.

Nos, mindannyian tudjuk, hogy ezután mi következett... A turné a koronavírus miatt mindössze hét alkalmat ért meg. Úgy döntöttek, hogy a hátralévő telt házas időpontok elmaradnak, mivel a járvány egyre inkább éreztette hatását – így több mint egy évig nem találkoztak élőben a közönséggel. Az újranyitást követően elsők között jelentette be, hogy Budapesten (is) koncertet ad a PMJ csapata. Az utazó zenei cirkusz keresztülszeli az Egyesült Arab Emírségeket, Kanadát, az Egyesült Királyságot és Európát.

"Nagy szerencsénk, hogy világszerte hihetetlenül sok rajongónk van, akik lehetővé tették, hogy a PMJ világturnéra készüljön. Nagyon várjuk, hogy ismét kiemelkedő tehetségeket és klasszikus hangokat juttathassunk el a világ minden sarkába. Már nagyon hiányzott, hogy élő közönség előtt zenélhessünk, s boldog vagyok, hogy hamarosan ez újra megtörténik Budapesten is” – mondta Scott Bradlee, a Postmodern Jukebox alapítója.

Mióta 2014-ben turnés karrierbe kezdett, a PMJ egyre nagyobb színpadokon lépett fel bejárva a világot. A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a Miley Cyrus által énekelt WeCan’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep Haley Reinharttal, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta) több mint 37 millióan látták). A Multi-Grammy- díjas Lorde dala, a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg. YouTube-csatornájukon jelenleg ötmillió feliratkozó van.

"Őrület, hogy a történelem megismétli önmagát" – nyilatkozta Bradlee, hiszen mindenkinek szörnyen elege volt már a bezártságból. „Mindenki vágyik már táncolni, bulizni és újra személyesen találkozni. A zenének kiváltképp jelentős szerepe volt abban, hogy inspiráljon és emlékeztessen bennünket emberségünkre a történelem során, és egyszerűen nem helyettesíthető az az élmény, amikor azért jövünk össze, hogy a zene hatalmas erejét élőben, közösen megtapasztalhassuk."

Mint mindig a PMJ élő műsorai alkalmával, a The Grand Reopening turné is több tehetséges énekesből és zenészből álló együttest vonultat fel. Az alapegyüttes tagjaihoz gyakran meglepetés vendégek csatlakoznak, hogy minden koncert egyedi és kiszámíthatatlan legyen.

Jegyelővétel 2021. május 19-től.

 

Ilyennek látta Schwartz Dávid a koncertet 2019-ben

 

A nap, amikor ezrek bocsájtották meg Celine Dionnak a Titanicot (2017.)

 

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, Papp László Budapest Sportaréna, The Grand Reopening, nagy Gatsby, 20-as évek

 

 

Szólj hozzá!


100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására...

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Cseh tudósok szerint az epilepszia megelőzhető zenével

Gyógyító hatással van az agyra Mozart zenéje, s ez lehetséges kezelést jelenthet az epilepsziás rohamok megelőzésére egy új kutatás szerint, amelyet az Európai Neurológiai Akadémia 7. virtuális kongresszusán mutattak be.

Egy asztalhoz ültetik a teljes hazai rendezvényszakmát

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány, a Nemzeti Kulturális Alap és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által június 24-re szervezett Rendezvény ReStart 2021 konferencia célja, hogy elősegítse a teljes rendezvényszektor zökkenőmentes és biztonságos újraindítását.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek