Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

2021/07/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint arról mi is beszámoltunk a MONYO Land-nek átmenetileg fel kellett függeszteni a koncertjeit, és bár azóta az ügy nyugvó-, a hely meg újranyitó pontra jutott, néhány zenekarnak ez komoly fejtörést okozott, így volt ezzel az Elefánt is.

Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot
Az Elefánt zenekar nagyon készült egyetlen nyári budapesti koncertjére, erre az időszakra időzítették az új dalukat klippel, hogy a koncerteken már hallja a közönség, sőt, a többi fellépésüket is ehhez időzítették. Nagyon szomorúak voltak, amikor a MONYO-t elkaszálták.
Ekkor keresték meg Pócsi Istvánt, a Barba Negra programigazgatóját, aki nem is engedte, hogy végigmondják a kérést, egyből rávágta: "Gyertek!!"

„A Barba Negra számára sose volt kérdés, hogy a szakmának minden helyzetben össze kell tartani,  legyen szó jó vagy éppen negatív helyzetről. Nagyon szomorúan tapasztaltuk azt, ami a Monyoval történt. Az Elefánt részéről kaptunk egy megkeresést, amilyen gyorsan lehetett reagáltunk, megkerestük a megoldást, hogy ne maradjon el a koncert és a rajongók se csalódjanak" – mondta a programigazgató.

Az eredeti helyszín, a Monyo Land is nagyon segítőkész volt, sikerült összehozniuk, hogy a július 15-re, a Monyoba megvásárolt jegyek érvényesek legyenek a Barba Negrába július 21-re.
Tulajdonképpen nagyon szerencsés kimenetele lett a dolognak (és még a MONYO is kinyithatott), mindkét helyszín kiválóan vizsgázott a rendkívüli helyzet kezelésében.
Néha azért nem kár minden szóért :)
Barba Negra, Monyo Land, bezárás, koncert, új helyszín, Elefánt

 

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek