Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

2021/07/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint arról mi is beszámoltunk a MONYO Land-nek átmenetileg fel kellett függeszteni a koncertjeit, és bár azóta az ügy nyugvó-, a hely meg újranyitó pontra jutott, néhány zenekarnak ez komoly fejtörést okozott, így volt ezzel az Elefánt is.

Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot
Az Elefánt zenekar nagyon készült egyetlen nyári budapesti koncertjére, erre az időszakra időzítették az új dalukat klippel, hogy a koncerteken már hallja a közönség, sőt, a többi fellépésüket is ehhez időzítették. Nagyon szomorúak voltak, amikor a MONYO-t elkaszálták.
Ekkor keresték meg Pócsi Istvánt, a Barba Negra programigazgatóját, aki nem is engedte, hogy végigmondják a kérést, egyből rávágta: "Gyertek!!"

„A Barba Negra számára sose volt kérdés, hogy a szakmának minden helyzetben össze kell tartani,  legyen szó jó vagy éppen negatív helyzetről. Nagyon szomorúan tapasztaltuk azt, ami a Monyoval történt. Az Elefánt részéről kaptunk egy megkeresést, amilyen gyorsan lehetett reagáltunk, megkerestük a megoldást, hogy ne maradjon el a koncert és a rajongók se csalódjanak" – mondta a programigazgató.

Az eredeti helyszín, a Monyo Land is nagyon segítőkész volt, sikerült összehozniuk, hogy a július 15-re, a Monyoba megvásárolt jegyek érvényesek legyenek a Barba Negrába július 21-re.
Tulajdonképpen nagyon szerencsés kimenetele lett a dolognak (és még a MONYO is kinyithatott), mindkét helyszín kiválóan vizsgázott a rendkívüli helyzet kezelésében.
Néha azért nem kár minden szóért :)
Barba Negra, Monyo Land, bezárás, koncert, új helyszín, Elefánt

 

 

Szólj hozzá!


Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év...

Az érezhetően fáradó közönségbe bőven vegyültek a csak hétfő estére kilátogató, a pólókból ítélve főleg AM rajongó magyarok, akik még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem tudja a tervezett időben megnyitni a kapuit, így az odatervezett Marcus Miller kétestés koncertet is új helyszínen, a MOMKultban tartják meg.

Verstappen a Várkert Bazárban

Természetesen nem Max Emilian Verstappen belga-holland születésű, holland autóversenyzőről van szó, hanem Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerzőről, aki szeptember 10-én lép fel a Várkert Bazárban.
Új koncertek