Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

2021/07/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint arról mi is beszámoltunk a MONYO Land-nek átmenetileg fel kellett függeszteni a koncertjeit, és bár azóta az ügy nyugvó-, a hely meg újranyitó pontra jutott, néhány zenekarnak ez komoly fejtörést okozott, így volt ezzel az Elefánt is.

Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot
Az Elefánt zenekar nagyon készült egyetlen nyári budapesti koncertjére, erre az időszakra időzítették az új dalukat klippel, hogy a koncerteken már hallja a közönség, sőt, a többi fellépésüket is ehhez időzítették. Nagyon szomorúak voltak, amikor a MONYO-t elkaszálták.
Ekkor keresték meg Pócsi Istvánt, a Barba Negra programigazgatóját, aki nem is engedte, hogy végigmondják a kérést, egyből rávágta: "Gyertek!!"

„A Barba Negra számára sose volt kérdés, hogy a szakmának minden helyzetben össze kell tartani,  legyen szó jó vagy éppen negatív helyzetről. Nagyon szomorúan tapasztaltuk azt, ami a Monyoval történt. Az Elefánt részéről kaptunk egy megkeresést, amilyen gyorsan lehetett reagáltunk, megkerestük a megoldást, hogy ne maradjon el a koncert és a rajongók se csalódjanak" – mondta a programigazgató.

Az eredeti helyszín, a Monyo Land is nagyon segítőkész volt, sikerült összehozniuk, hogy a július 15-re, a Monyoba megvásárolt jegyek érvényesek legyenek a Barba Negrába július 21-re.
Tulajdonképpen nagyon szerencsés kimenetele lett a dolognak (és még a MONYO is kinyithatott), mindkét helyszín kiválóan vizsgázott a rendkívüli helyzet kezelésében.
Néha azért nem kár minden szóért :)
Barba Negra, Monyo Land, bezárás, koncert, új helyszín, Elefánt

 

 

Szólj hozzá!


A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

A Szigeten már négyszer is fellépett a...

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.

A chicagói punkok Budapesten: jön a Rise Against a Parkba!

A hazai közönségnek is bemutatja új albumát a Rise Against – az 1999-ben alakult, komoly társadalmi felelősséget vállaló chicagói punk-rock zenekar június 14-én ad koncertet a Budapest Parkban.
Új koncertek