Év koncertje - szavazás

Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák

2014. július 08.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Orfeumi Éjszakák címmel 55 napos fesztiválsorozatot hívott életre a népszerű mulatóhely, amelynek ezúttal két helyszín is otthont ad majd: a programok ezen a nyáron nemcsak a megszokott, körúti szórakozóhelyen, hanem a Zsófia főhercegné rendezvényhajó fedélzetén is várják a vendégeket.

Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák

Az ezerarcú főváros jócskán tartogat még magában kihasználatlan értékeket. Az egykori pesti éjszakák messze földről híresek voltak. A két világháború közötti orfeumi világ, az ekkor megszületett és hatalmas sikereket megélt műfajok ma, az Orfeumnak köszönhetően reneszánszukat élik. 

Az augusztus 28-ig tartó fesztiválsorozatban két helyszínen, 28 különböző programon keresztül, 137 fantasztikus művész gazdagítja a 140 éves főváros sokszínűségét.

Az Orfeumi Éjszakákon éppúgy fellép már megszokott, közkedvelt estjével – többek között –Király Linda és Viktor, Tóth Gabi és Vera, Bebe, Csepregi Éva, Gájer Bálint, Micheller Myrtill, valamint Péter Szabó Szilvia is.

A részletes program itt olvasható.


Bónusz: Gájer Bálint bemutatja új dalait az Orfeumban

Gájer Bálint igazi különlegességet tartogat a július 10-ei, majdnem fél éve futó Bublé & More című koncertjére. A Budapest Jazz Orchestraval rögzített vadonatúj, saját szerzeményt, a Bombát és két feldolgozást, valamint a szintén friss Egyszerű az élet című popnótát először az Orfeum-beli, önálló műsorában hallhatja a közönség. Izgalmasnak ígérkezik a Maroon 5 talán legnagyobb slágere, a Moves Like Jagger big bandes hangszerelésben, miközben Hevesi Tamás Ezt egy életen át kell játszani című dalát is átdolgozta a népszerű énekes és a zenekar.


Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, szvingköntösbe öltöztetett slágereit. A négy új dalt először adja elő a nagyközönség előtt, ősszel pedig jön az önálló album.


Képtár

  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33472
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33473
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33474
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33475
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33476
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33478
 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek