Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák

2014. július 08.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Orfeumi Éjszakák címmel 55 napos fesztiválsorozatot hívott életre a népszerű mulatóhely, amelynek ezúttal két helyszín is otthont ad majd: a programok ezen a nyáron nemcsak a megszokott, körúti szórakozóhelyen, hanem a Zsófia főhercegné rendezvényhajó fedélzetén is várják a vendégeket.

Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák

Az ezerarcú főváros jócskán tartogat még magában kihasználatlan értékeket. Az egykori pesti éjszakák messze földről híresek voltak. A két világháború közötti orfeumi világ, az ekkor megszületett és hatalmas sikereket megélt műfajok ma, az Orfeumnak köszönhetően reneszánszukat élik. 

Az augusztus 28-ig tartó fesztiválsorozatban két helyszínen, 28 különböző programon keresztül, 137 fantasztikus művész gazdagítja a 140 éves főváros sokszínűségét.

Az Orfeumi Éjszakákon éppúgy fellép már megszokott, közkedvelt estjével – többek között –Király Linda és Viktor, Tóth Gabi és Vera, Bebe, Csepregi Éva, Gájer Bálint, Micheller Myrtill, valamint Péter Szabó Szilvia is.

A részletes program itt olvasható.


Bónusz: Gájer Bálint bemutatja új dalait az Orfeumban

Gájer Bálint igazi különlegességet tartogat a július 10-ei, majdnem fél éve futó Bublé & More című koncertjére. A Budapest Jazz Orchestraval rögzített vadonatúj, saját szerzeményt, a Bombát és két feldolgozást, valamint a szintén friss Egyszerű az élet című popnótát először az Orfeum-beli, önálló műsorában hallhatja a közönség. Izgalmasnak ígérkezik a Maroon 5 talán legnagyobb slágere, a Moves Like Jagger big bandes hangszerelésben, miközben Hevesi Tamás Ezt egy életen át kell játszani című dalát is átdolgozta a népszerű énekes és a zenekar.


Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, szvingköntösbe öltöztetett slágereit. A négy új dalt először adja elő a nagyközönség előtt, ősszel pedig jön az önálló album.


Képtár

  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33472
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33473
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33474
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33475
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33476
  • Tökéletes nyáresti kikapcsolódás: Orfeumi Éjszakák kép 33478
 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek