Totál kivagy már bulik nélkül?

2021/01/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.

Totál kivagy már bulik nélkül?

A Continoom és a Tűzmadár alapító tagja és frontembere – plusz üzletember – olyan megoldást keresett, amivel ti is kaphattok egy kis ÉLŐ zenét – és a zenészek is érezhetik, hogy közönségnek játszanak. Január 23-án 18:00-tól a Salvus zenekar lesz a vendége.

"2019-ben A Dal című műsorban is feltűnt, négy lemezes banda élőben irdatlan nagyot szól. Mély mondanivalójuk a nagyon jól megírt dalszövegeiken kiválóan átjön, ehhez társulnak a fogós dallamok, gitárriffek. Hát most nézzük meg őket egy online koncert keretein belül, és zúzzunk együtt otthon!" – javasolja Peti.

Az online koncert a #szeresdazenet kampány keretein belül zajlik. A lényege, hogy felhívják a figyelmet a magyar zeneipar jelenleg meglehetősen elkeserítő helyzetére, és arra, hogy a zenészek illetve más szórakoztató szolgáltatók minőségi előadásukért korrekt honoráriumot érdemelnek.

Az eseményhez a hozzáférési díjat (1090 HUF), azaz a támogatás összegét a zenekarral egyeztetve határozták meg, ami az élő zene életbentartását segíti elő. A bevétel a zenekart illeti!

Bulizz velük, használd a profilképedhez a #szeresdazenet keretet és élvezd a minőségi szórakoztatás – egyelőre – online formáját.

 

Schrott Peti, #szeresdazenet, online koncert, Salvus zenekar

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek