Totál kivagy már bulik nélkül?

2021/01/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.

Totál kivagy már bulik nélkül?

A Continoom és a Tűzmadár alapító tagja és frontembere – plusz üzletember – olyan megoldást keresett, amivel ti is kaphattok egy kis ÉLŐ zenét – és a zenészek is érezhetik, hogy közönségnek játszanak. Január 23-án 18:00-tól a Salvus zenekar lesz a vendége.

"2019-ben A Dal című műsorban is feltűnt, négy lemezes banda élőben irdatlan nagyot szól. Mély mondanivalójuk a nagyon jól megírt dalszövegeiken kiválóan átjön, ehhez társulnak a fogós dallamok, gitárriffek. Hát most nézzük meg őket egy online koncert keretein belül, és zúzzunk együtt otthon!" – javasolja Peti.

Az online koncert a #szeresdazenet kampány keretein belül zajlik. A lényege, hogy felhívják a figyelmet a magyar zeneipar jelenleg meglehetősen elkeserítő helyzetére, és arra, hogy a zenészek illetve más szórakoztató szolgáltatók minőségi előadásukért korrekt honoráriumot érdemelnek.

Az eseményhez a hozzáférési díjat (1090 HUF), azaz a támogatás összegét a zenekarral egyeztetve határozták meg, ami az élő zene életbentartását segíti elő. A bevétel a zenekart illeti!

Bulizz velük, használd a profilképedhez a #szeresdazenet keretet és élvezd a minőségi szórakoztatás – egyelőre – online formáját.

 

Schrott Peti, #szeresdazenet, online koncert, Salvus zenekar

 

 

Szólj hozzá!


Pressert még mindig jó olvasni

Pressert még mindig jó olvasni

„Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz. Az biztos. De én nem ijedtem meg. Mert ez a könyv nem a második, hanem az első könyv második...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
Új koncertek