Totál kivagy már bulik nélkül?

2021/01/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.

Totál kivagy már bulik nélkül?

A Continoom és a Tűzmadár alapító tagja és frontembere – plusz üzletember – olyan megoldást keresett, amivel ti is kaphattok egy kis ÉLŐ zenét – és a zenészek is érezhetik, hogy közönségnek játszanak. Január 23-án 18:00-tól a Salvus zenekar lesz a vendége.

"2019-ben A Dal című műsorban is feltűnt, négy lemezes banda élőben irdatlan nagyot szól. Mély mondanivalójuk a nagyon jól megírt dalszövegeiken kiválóan átjön, ehhez társulnak a fogós dallamok, gitárriffek. Hát most nézzük meg őket egy online koncert keretein belül, és zúzzunk együtt otthon!" – javasolja Peti.

Az online koncert a #szeresdazenet kampány keretein belül zajlik. A lényege, hogy felhívják a figyelmet a magyar zeneipar jelenleg meglehetősen elkeserítő helyzetére, és arra, hogy a zenészek illetve más szórakoztató szolgáltatók minőségi előadásukért korrekt honoráriumot érdemelnek.

Az eseményhez a hozzáférési díjat (1090 HUF), azaz a támogatás összegét a zenekarral egyeztetve határozták meg, ami az élő zene életbentartását segíti elő. A bevétel a zenekart illeti!

Bulizz velük, használd a profilképedhez a #szeresdazenet keretet és élvezd a minőségi szórakoztatás – egyelőre – online formáját.

 

Schrott Peti, #szeresdazenet, online koncert, Salvus zenekar

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek