Menopauza 1170x180

Új tribute zenekar, ex-megasztáros frontemberrel: Crazy Little Queen

2017/10/02  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Új magyar tribute zenekar alakult, méghozzá nem kisebb céllal, mint hogy a legendás Queen dalaival lépjenek színpadra. Október 5-én a BackStage Pubban tartják bemutatkozó koncertjüket, ahol felcsendül a Don’t Stop Me Now, a Somebody to Love, a We Are The Champions –és természetesen a banda névadó dala, a Crazy Little Thing Called Love is.

Új tribute zenekar, ex-megasztáros frontemberrel: Crazy Little Queen

A zenekar tagjai sokban különböznek egymástól, de a Queen iránti hosszú évek óta tartó rajongásuk összeköti őket. Az énekesi poszt az ex-megasztáros Giorgioé, a szólógitárnál Jurisits Miklóst, a basszusgitárnál Kajtár Tamást, a doboknál Kovács Gergelyt, a billentyűknél pedig Balikó Tamást láthatja-hallhatja majd a közönség.

„Régóta szeretnénk valami olyat játszani, amit mi imádunk, ami nekünk a legnagyobb öröm, ami kihívás. Sok ilyen zene van, de a Queen dalok felelnek meg ennek a legjobban – gondoljatok bele, ők nemcsak fantasztikus számokat írtak, hanem még élőben is elképesztően jól szóltak. Olyan dalokat válogattunk tőlük, amiket imádunk, amiktől kivirul az arcunk, ha játsszuk őket. Ráadásul kevés nagyobb falat van, mint ezeket élvezhetően, hitelesen kidolgozni, szóval csupa izgalom az egész. Ha a végén olyat rakunk ebből össze, amit a közönség is élvez, az csak hab a tortán” – mondta a nyáron alakult zenekarról Giorgio.

A gitáros, Jurisits Miklós életében is fontos szerepet tölt be a Queen.

„Én olyan generáció tagja vagyok, akik megéltük a Queen-slágerek megjelenését. Katartikus élmény volt, amikor új Queen-dal szólt a rádióban: fel is vettük őket magnókazettára. Gitárosként Brian May volt az egyik példaképem már a kezdettől, és ha valaki azt mondta játsszak valamit a gitáron, akkor az egyik tuti a We Will Rock You szóló volt, amivel az illetőt lenyűgözhettem. Zenészi pályám során sokat rock kocsmáztam, motoros találkozókra jártam, és egy két Queen dal mindig ott volt a repertoáron. Örülök, hogy ezeket most újra elővehetem, és még sok más dalt is eljátszhatok, amit mindig szerettem volna.” – tette hozzá Miklós.

A Crazy Little Queen Tribute Band rengeteg próbával és nagy lelkesedéssel készül október 5-i bemutató koncertjére, amelyre a belépés ingyenes lesz!

Crazy Little Queen, koncert, tribute, BackStage Pub

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek