Újra Budapesten koncertezik a Muse: leckét kapunk a szimulációs elméletből

2018/11/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A MUSE február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű világkörüli turnéját. A Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban. Budapestre május 28-án érkeznek.

Újra Budapesten koncertezik a Muse: leckét kapunk a szimulációs elméletből

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelenik meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk. Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma – ez volt a csapat második Grammy-nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte. Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai. A zenekar többször járt Magyarországon, 2002-ben még ismeretlenként zenélt a Sziget fesztiválon, majd nyolc évvel később és 2016-ban is főzenekarként lépett fel, 2012-ben pedig a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertet.

 

A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható.

Vannak itt mindenféle finomságok, amikkel érdemes tisztában lenni:

  • Azok a rajongók, akik a zenekar honlapján előrendelést adnak le november 9-ig a Simulation Theory albumra, a hivatalos rajongói klubtagokkal együtt elővásárlási lehetőséget kapnak a turnéra november 13-án 10 órától.

  • A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától.

  • A teljeskörű jegyértékesítés november 16-án 10 órakor kezdődik.

  • Kicsit ellentmond az első pontnak, hogy minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani.

  • A Simulation Theory turnén egy izgalmas, új “Enhanced Experience” elnevezésű prémiumcsomag is kapható lesz, erről további részleteket ezen az oldalon találhattok.

 

 

Muse, koncert, Aréna, 2019, turné, Simulation Theory, Live Nation

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek