Vajon Budapestre is elér a Bury Tomorrow Earthbound turnéja?

2016/12/01  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

A brit metalcore szcéna egyik leggyorsabban feltörekvő együttese, az utóbbi években igencsak meghatározó Bury Tomorrow sorra jelenti be a 2017-es Earthbound turné állomásait, eddig még nincsen magyar helyszín a listán.

Vajon Budapestre is elér a Bury Tomorrow Earthbound turnéja?

Az eddig leginkább előzenekarként ismert együttes olyan bandák előtt játszott már, mint az Atreyu, August Burns Red, Killswitch Engage, Architects, Stick To Your Guns (csak néhány kiemelve), de játszottak már a Download fesztiválon is több tízezer ember előtt. A tavaszi turné során végre headlinerként térhetnek vissza a színpadra egy igencsak sűrű év után (2016 januárjában jött ki az új lemezük, és majdnem egész évben turnéztak más együttesekkel).

A 4. stúdiólemezük címét viselő koncertsorozat legtöbb állomása az Egyesült Királyságban lesz (8 koncert), de egyre több új helyszínt jelentenek be. A honlap szerint ellátogatnak majd Belgiumba, Hollandiába, Svájcba, de lesz 5 koncert Németországban is (a lista folyamatosan frissül). Legutóbbi látogatásuk során (11.01., Dürerkert, ITT olvashattok róla) amikor volt alkalmam beszélni az együttes tagjaival, azt mondták, nagyon valószínű, hogy 2017-ben jönnek majd vissza Magyarországra, (ekkor még nem volt bejelentve a turné), így sejtéseim szerint erre gondolhattak, legalábbis csak remélni tudom, hogy lesz egy budapesti koncert is jövő tavasszal, ahol egy egészestés nagykoncertet hallhatunk tőlük.

A turnét beharangozó videót facebook oldalukon osztották meg.

Az együttes 2016-os Earthbound lemezéről 11.25-én jelent meg a 3. videoklip, a Cemetery című dalhoz.

 

 

 

Turnéállomásokról tájékozódni az együttes oldalán tudtok: http://www.burytomorrow.co/

 Ti eljönnétek egy nagykoncertjükre?

 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek