Will Smith koncertje 21 órakor kezdődik a Bazilika előtt

2019/09/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szeptember 25-én született Will Smith. Ekkor éppen Budapesten tartózkodik majd, így az 51. születésnapját egy koncerttel ünnepli meg a Bazilikánál – állítólag "párja", Jazzy Jeff társaságában, de erről ellentmondóak az értesülések.

A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

Azt tudjuk, hogy a sztár szereti Budapestet, óriásit lökött a városimázson a videója, amelyben a Lánchídon ugrál, de persze senki ne csinálja utána...

Természetesen nem turistaként érkezett tavaly: a Gemini Man című film bizonyos jeleneteit forgatták fővárosunkban. Hogy most éppen miért érkezik Budapestre a film rendezője és producerei társaságában, azt egyelőre senki sem tudja pontosan, talán nem tévedünk nagyot, ha azt írjuk: a Gemini Man premierje az apropó – a film ugyanis október 10-től látható majd a hazai mozikban.

Jazzy Jeffet nem a magyar média keverte bele a történetbe, maga Will Smith említette meg a koncertről értesítő posztjában:

"Budapest!! I’m coming back to celebrate my birthday next week and I’m bringing DJ Jazzy Jeff! We’ll be performing live on September 25th in Basilica Square where you’ll also get a peek of my new film Gemini Man Movie — see you there!"

Az Index értesülése szerint azonban Jazzy Jeff –  a saját oldala szerint – akkor éppen a Colorado állambeli Boulderben lép fel...

Smith 1985-ben, a DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince MC-jeként kezdte zenei pályáját gyermekkori barátjával, Jeffrey „DJ Jazzy Jeff” Townesszal, akikhez később csatlakozott Ready Rock C, polgári nevén Clarence Holmes is. A nevükhöz fűződik a „Parents Just Don't Understand” és a „Summertime” számok. 1988-ban ők voltak az első győztesek a Grammy-díj rap kategóriájában. A formáció öt nagylemezt követően, 1994-ben fejezte be működését. (Forrás: Wikipédia)

Ismerős a szám?

Nos, a Bazilika előtt ez pont aktuális lesz – a plébániatemplomnak hat bazinagy harangja van... :)

 

 

Will Smith, Jazzy Jeff, Fresh Prince, film, Gemini Man, Bazilika

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek