Wolf Kati koncertje élőben követhető a Youtube-on!

2017/11/14  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2017. november 16-án a MOM Kulturális Központban saját zenekarával és egy 40 fős kórussal lép színpadra Wolf Kati, amit az M2 Petőfi TV a saját Youtube csatornáján élőben közvetít!

Wolf Kati koncertje élőben követhető a Youtube-on!

Wolf Kati még gyermekként, 7 éves korában "fertőződött" meg a színpadi világgal, hiszen az édesapja Wolf Péter által szerzett Vuk című dallal akkoriban meghódította az országot. A gyermekkor sikerei után azonban nem volt könnyű dolga az énekesnőnek, sokat kellett küzdenie a sikerért. Több műfajban is kipróbálta magát, de a nagy áttörést a „Szerelem, miért múlsz?” című sláger hozta meg neki, amivel 2011-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselte hazánkat.Ugyanebben az évben jelent meg Vár a holnap című albuma, amelyről számos dal került sláger státuszba.

Az utóbbi években a koncertfellépések mellett, több televíziós műsorban is láthattuk az énekesnőt, miközben önkéntesként tevékenyen részt vesz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkájában is..

A fenti dal szövegét egyébként Sztevanovity Dusán írta, a zenét pedig Sztevanovity Krisztián és Henderson Dávid. Nem, nem véletlen a névegyezés, Krisztián (aka Symbien) Dusán fia, aki 2003-ban megalakította első zenekarát, a Visiont, majd néhány év szünet után már producerként és zeneszerzőként tért vissza, hogy Lolának, Brasch Bencének, Shodeinde Dorkának, Wolf Katinak és Tarány Tamásnak is írjon zenét.

A Borsnak ezt nyilatkozta még 2012-ben a rejtőzködéséről:

"Nem akartam, hogy megszóljanak, hogy csak a családom miatt tartok ott, ahol. Azóta változott a helyzet, van már közös dalunk is, Wolf Kati két slágere esetében is apám írta a szöveget, én pedig a zenét. Hosszú menet volt, mire meggyőztem, hogy vállalja el. Nagybátyámnak, Zoránnak viszont valószínűleg sosem fogok zenét szerezni. Édesapám, Presser Gábor és ő olyan jó hármast alkot, hogy azt nem érdemes megbolygatni."

Visszatérve Wolf Kati koncertjére, az énekesnő tavaly év végén a Liszt Ferenc Kamarazenekarral lépett színpadra, idén  november 16-án is egy igazán egyedi koncerttel szeretné meglepni a rajongóit a MOM Kulturális Központban. A népszerű énekesnő új szerepben mutatkozik be a közönség előtt: saját zenekarával és egy 40 fős kórussal adja elő hangzásában és hangszerelésben is megújított dalait, valamint az általa megálmodott Chorus karvezetőjeként is színpadra lép, amit otthonról is élőben követhetünk az M2 Petőfi TV jóvoltából.

Forrás: jegy.hu

Wolf Kati, Sztevanovity Krisztián, koncert, MOM, Youtube

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek