Woodstock a TRIP hajóra költözik

2019/02/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón 2019. február 22-én. A legendás előadók szellemét (Jimi Hendrix, Santana, The Who) és dalait tribute zenekarok idézik majd fel – a kor szellemiségével együtt.

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Lead Zeppelin

2004. január 9-én, a Jimmy Page 60. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten alakult a Lead Zeppelin. Kezdetben több taggal, vendégzenészekkel lépett fel a zenekar, majd kialakult a négyfős felállás (Gerdesits Ferenc-Vörös Gábor-Sipeki Zoltán-Sághy Kálmán), amely a hosszú évek alatt zeneileg kifinomulttá vált. 2016-ban tagcsere történt, Körmendi Roland énekes lett az új frontember. Fiatalos lendületet kapott a csapat, és több sikeres koncerten bizonyították, hogy az egyik legerősebb tribute produkcióvá érett hazai fronton, de nemzetközi viszonylatban is megállná a helyét. A koncerteken rendkívül jól, szinte teljesen élethűen idézik fel az eredeti hangzást, megspékelve egy izgalmas, energikus előadásmóddal. A Woodstock IV-en a Zeppelin kezdeti (1968-'69) korszakából áll majd össze a setlist.

Joe Cocker Coverband

A zenekartagok képzett, tapasztalt zenészek, nagyrészt a Doors Emlékzenekar zenészeiből – kiegészülve vokál és fúvós szekcióval – áll össze. A formáció fellépése 2008. Február 16. a Petőfi Csarnokban volt, ahol meglepetésükre, óriási sikert arattak. Ezen felbuzdulva a banda a folytatás mellett döntött.

Message To Hendrix

Közép-Európa, sőt talán a kontinens legütősebb, legeredetibb „hendrixiánus” triója – BŰDI SZILÁRD (ének, basszusgitár), PETENDI TAMÁS (gitár), KOTTLER ÁKOS (dobok)

Stoned – 100%RollingStones

Rolling Stones dalok élőben, hangosan, szenvedélyesen, 2003 óta! A W4 fesztiválon ők is a Stones korabeli dalaiból válogatnak.

Milagro (Santana Tribute)

Milagro: "Elindul a zene, és egyszer csak elindul a lábad, a kezed, majd a fejed mozdul meg, és végül az egész testeddel táncolsz. Ez a szemlélet hívta életre a mi zenekarunkat, a Milagrot, és persze Santana szeretete. Ezért mi nem csupán csak Carlos dalait játsszuk, hanem megpróbálunk egy Santana koncertet varázsolni a színpadra. A dalok a stúdióban tökéletesen szólnak, de a koncerten élnek igazán. A szabadság, a kreativitás teljesen áthatja koncertjeit. Mindig úgy játszik, ahogy az adott pillanat megköveteli, mindig azt játssza, ami AKKOR van benne, és ez maga a csoda. Koncertjeinken ezt a szabadságot, vidámságot, napfényt adjuk át a látogatóknak. Arra a 1.5 - 2 órára, amíg játszunk, felejtsen el mindent bajt, csak a zene maradjon, ami előhozza belőle azt az eredeti, gyermekes BOLDOGSÁGOT, ami azért van, mert ÉLÜNK! Az élet maga a boldogság, maga a csoda. Ez a MILAGRO."

The Whu

A brit rock legenda hatása a mai zenére lépten-nyomon tetten érhető - az indie zenekultúra is részben a Who-ból gyökeredzik – munkássága Magyarországon mégis kevésbé ismert. Ezt a tarthatatlan állapotot igyekszik felszámolni a The Whu, koncertjein a Who valamennyi korszakát megidézve 1964-től napjainkig.

Young Forever – 100% Neil

A Young Forever Budapesti székhelyű cover band, amely csak és kizárólag minden idők legnagyobb hippijének, Neil Young dalait játssza. A zenekar, melynek küldetése, hogy a kanadai rocklegenda, dalszerző, énekes, gitáros, környezetvédő, családapa és hippi, Neil Young különleges életművét és szellemiségét megismertesse a magyar közönséggel. Műsoruk a mester elektromos, akusztikus, populáris és kevésbé ismert dalaiból egyaránt válogat.

Apropó, Woodstock...

Woodstock, Trip hajó, tribute

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek