A Dal 2016 - A 3. elődöntő fellépői

2016/02/01  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Még tíz dal vár a képernyős zsűri és a nézők értékelésére a harmadik elődöntőben. Szombaton színpadra lép: Agárdi Szilvia, Berkes Olivér & Tóth Andi, B the First, Gájer Bálint, Horányi Juli, Ív, Nika, Parno Graszt, Petruska és Singh Viki. Ezúttal is hatan jutnak tovább a középdöntőbe.

A Dal 2016 - A 3. elődöntő fellépői

Három a magyar igazság, így A Dalban sem maradhat el a harmadik elődöntő, ahol bemutatkozik az utolsó 10 Dal. A második elődöntőben elhangzott pályaművek, az új koreográfia, valamint az Ocho Macho extra produkciója tovább fokozta A Dal 2016 hangulatát, amely folytatódik a harmadik elődöntőben is. A szombati fellépők és dalaik címe:

Agárdi Szilvia - It is Love

B the First – You Told Me That You Loved Me

Berkes Olivér & Tóth Andi – Seven Seas

Gájer Bálint – Speed Bump

Horányi Juli – Come Along

Ív – Love Kills Me

Nika – Emlékkép

Parno Graszt – Már nem szédülök

Petruska – Trouble in My Mind

Singh Viki - Katonák

 

A Dal Sztárchatben Buda Marci vendégül lát egy-egy versenyzőt A Dalból. A műsorvezető és vendége az MR2 - Petőfi Rádió Facebookon oldalán is bejelentkezik, és kommentekben várják a nézői illetve rajongói kérdéseket.


Újdonság, hogy A Dal 2016 honlapján már vasárnap kiderül, hogy ki lesz Buda Marci hétfői vendége és ez a Eurovision Hungary Facebook oldalára is felkerül, így már aznap lehet küldeni kommentben a kérdéseket, hétfőn pedig az MR2-Petőfi Rádió oldalán A Dal Sztárchat közben. Ha valaki lemaradna, vagy vissza szeretné nézni a Sztárchat bejelentkezést, az megteheti A Dal hivatalos honlapján, rögtön az adás után.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon szombatonként 19.40-től látható. A zenei műsor 3 elődöntőből, 2 középdöntőből és a fináléból áll, amelyre február 27-én kerül sor. Az egyes elődöntőkben 10, a középdöntőkben 9, a döntőben 8 versenydal hangzik el.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek