A Dal 2016 - A 3. elődöntő fellépői

2016. február 01.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Még tíz dal vár a képernyős zsűri és a nézők értékelésére a harmadik elődöntőben. Szombaton színpadra lép: Agárdi Szilvia, Berkes Olivér & Tóth Andi, B the First, Gájer Bálint, Horányi Juli, Ív, Nika, Parno Graszt, Petruska és Singh Viki. Ezúttal is hatan jutnak tovább a középdöntőbe.

A Dal 2016 - A 3. elődöntő fellépői

Három a magyar igazság, így A Dalban sem maradhat el a harmadik elődöntő, ahol bemutatkozik az utolsó 10 Dal. A második elődöntőben elhangzott pályaművek, az új koreográfia, valamint az Ocho Macho extra produkciója tovább fokozta A Dal 2016 hangulatát, amely folytatódik a harmadik elődöntőben is. A szombati fellépők és dalaik címe:

Agárdi Szilvia - It is Love

B the First – You Told Me That You Loved Me

Berkes Olivér & Tóth Andi – Seven Seas

Gájer Bálint – Speed Bump

Horányi Juli – Come Along

Ív – Love Kills Me

Nika – Emlékkép

Parno Graszt – Már nem szédülök

Petruska – Trouble in My Mind

Singh Viki - Katonák

 

A Dal Sztárchatben Buda Marci vendégül lát egy-egy versenyzőt A Dalból. A műsorvezető és vendége az MR2 - Petőfi Rádió Facebookon oldalán is bejelentkezik, és kommentekben várják a nézői illetve rajongói kérdéseket.


Újdonság, hogy A Dal 2016 honlapján már vasárnap kiderül, hogy ki lesz Buda Marci hétfői vendége és ez a Eurovision Hungary Facebook oldalára is felkerül, így már aznap lehet küldeni kommentben a kérdéseket, hétfőn pedig az MR2-Petőfi Rádió oldalán A Dal Sztárchat közben. Ha valaki lemaradna, vagy vissza szeretné nézni a Sztárchat bejelentkezést, az megteheti A Dal hivatalos honlapján, rögtön az adás után.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon szombatonként 19.40-től látható. A zenei műsor 3 elődöntőből, 2 középdöntőből és a fináléból áll, amelyre február 27-én kerül sor. Az egyes elődöntőkben 10, a középdöntőkben 9, a döntőben 8 versenydal hangzik el.


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek