Év koncertje - szavazás

A Dal 2016 - A 3. elődöntő fellépői

2016. február 01.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Még tíz dal vár a képernyős zsűri és a nézők értékelésére a harmadik elődöntőben. Szombaton színpadra lép: Agárdi Szilvia, Berkes Olivér & Tóth Andi, B the First, Gájer Bálint, Horányi Juli, Ív, Nika, Parno Graszt, Petruska és Singh Viki. Ezúttal is hatan jutnak tovább a középdöntőbe.

A Dal 2016 - A 3. elődöntő fellépői

Három a magyar igazság, így A Dalban sem maradhat el a harmadik elődöntő, ahol bemutatkozik az utolsó 10 Dal. A második elődöntőben elhangzott pályaművek, az új koreográfia, valamint az Ocho Macho extra produkciója tovább fokozta A Dal 2016 hangulatát, amely folytatódik a harmadik elődöntőben is. A szombati fellépők és dalaik címe:

Agárdi Szilvia - It is Love

B the First – You Told Me That You Loved Me

Berkes Olivér & Tóth Andi – Seven Seas

Gájer Bálint – Speed Bump

Horányi Juli – Come Along

Ív – Love Kills Me

Nika – Emlékkép

Parno Graszt – Már nem szédülök

Petruska – Trouble in My Mind

Singh Viki - Katonák

 

A Dal Sztárchatben Buda Marci vendégül lát egy-egy versenyzőt A Dalból. A műsorvezető és vendége az MR2 - Petőfi Rádió Facebookon oldalán is bejelentkezik, és kommentekben várják a nézői illetve rajongói kérdéseket.


Újdonság, hogy A Dal 2016 honlapján már vasárnap kiderül, hogy ki lesz Buda Marci hétfői vendége és ez a Eurovision Hungary Facebook oldalára is felkerül, így már aznap lehet küldeni kommentben a kérdéseket, hétfőn pedig az MR2-Petőfi Rádió oldalán A Dal Sztárchat közben. Ha valaki lemaradna, vagy vissza szeretné nézni a Sztárchat bejelentkezést, az megteheti A Dal hivatalos honlapján, rögtön az adás után.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon szombatonként 19.40-től látható. A zenei műsor 3 elődöntőből, 2 középdöntőből és a fináléból áll, amelyre február 27-én kerül sor. Az egyes elődöntőkben 10, a középdöntőkben 9, a döntőben 8 versenydal hangzik el.


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek