A Szigetre érkező Muse is Grammyt kapott!

2016. február 17.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Kiosztották a legrangosabb zenei elismerést az egyesült államokban. A Grammy-díjjal idén is több tucat kategóriában, és műfajban jutalmazták a legeket. Nagy büszkeségünkre pedig a Warner Music több művésze is arany szoborra váltotta a jelölését. Lássuk csak, kik lettek a befutók!

A Szigetre érkező Muse is Grammyt kapott!

Ed Sheerant két kategóriában tüntették ki. Egyrészről 'Thinking Out Loud' című slágere az év dala lett, másrészről pedig ő kapta meg a legjobb szóló előadás díját is, ugyanezért a nótáért.Az idén 22 esztendős brit Muse a legjobb rock album kategóriában győzött, a zsűri szerint a legutóbbi korongjuk, a 'Drones' az év legjobbja.Skrillex és Diplo is tarolt, hiszen ők is két kategóriában zsebeltek be elismerést: a ’Skrillex and Diplo Present Jack Ü’ nevet viselő lemezük az év dance albuma lett, Justin Bieberrel készített dalukat (Where Are Ü Now) pedig az év elektronikus felvétele címmel díjazták. Ennek a kis aranyszobornak azonban minden bizonnyal az ifjú JB örült a legjobban, hiszen neki ez élete első Grammy-je.Utolsóként még hadd' kapjon egy pár sort a tavalyi Oscar-díjas 'Birdman' című vígjáték is, hiszen a méltán híres alkotást ezúttal a zenéjéért tüntették ki: Antonio Sánchez, a 44 esztendős mexikói dobos-zeneszerző tehetett el egy fénylő szobrot az idei Grammy-átadón.


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek