Alla Pugacsovának (64) ikrei születtek

2013/10/08  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

Azért nem fordult fel teljesen a világ, csak egy kicsit: a népszerű orosz táncdalénekesnőnek béranya szült gyermekeket. Azért abba is elég fura belegondolni, hogy egy híres, de hetvenéves anyuka fog tízórait csomagolni a gyermekeinek az iskolába, akiknél unokaöccseik vagy kik is idősebbek lesznek...

Alla Pugacsovának (64) ikrei születtek

A Millió rózsaszál, az  és más híressé vált orosz slágerek előadója, a Szovjetunió, majd Oroszország egyik legnépszerűbb táncdalénekesnője, aki 2011-ben fejezte be színpadi karrierjét, 12 éve él együtt Makszim Galkin parodistával, televíziós műsorvezetővel. A híres páros két éve össze is házasodott.A gyermekek szeptember 18-án születtek, de a hírt csak most hozták a nyilvánosságra. A kislányt Lizának, a kisfiút Garrinak nevezték el.

Az ikreket ismeretlen béranya hordta ki és adott nekik életet. A történet csak a szülők miatt számít szenzációnak Oroszországban, ahol nem törvénytelen a béranyaság.

A Rosszijszkaja Gazeta című orosz kormánylap a különös gyermekvállalás előzményeiről is beszámolt. Alla Pugacsova másfél éve, amikor lánya, a szintén popsztár Krisztyina Orbakajte kislánynak adott életet, arra kérte őt, hogy "a régi jó orosz szokás szerint" tartsa meg a bébiruhákat, amelyeket gyermeke gyorsan ki fog nőni. „Azt hiszem azokra még nekünk is szükségünk lesz" - magyarázta nevetve az orosz pop koronázatlan királynője. Az újságírók persze felkapták a fejüket a megjegyzésre, de nem sokan vették azt komolyan.

Az újság úgy tudja, hogy a 64 éves Pugacsova és 37 éves férje a biológiai szülei a lassan kéthetes babáknak. A titokban tartott gyermekvállalási tervekről mindössze hárman tudtak: az énekesnő felnőtt lánya, legjobb barátnője, valamint férje, Makszim Galkin bátyja. A sztárpáros Moszkva környéki villájában a múlt héten ünnepelték meg rokonaik és barátaik körében az újszülöttek érkezését és mutatták meg nekik Lizát és Garrit. A vendégek között volt Filipp Kirkorov popsztár, Alla Pugacsova előző férje is, akinek szintén béranyától két gyermeke is született az utóbbi években. Alla-Viktorija majdnem kétéves, Martin-Kriszto júliusban múlt egy éves. Kirkorov szerint az ikerpárból a kislány hasonlít Pugacsovára, a kisfiú pedig apjára, Makszim Galkinra ütött.


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek