Amiből egy szót sem értünk: felülnyomták a Michael Jackson-emlékíveket

2013. november 08.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

De mindjárt kiderül, miről van szó: Michael Jackson jellegzetes tánclépését illusztráló felülnyomás került a világsztár halálának évében megjelent emlékívekre.

Amiből egy szót sem értünk: felülnyomták a Michael Jackson-emlékíveket

A Magyar Posta Zrt. és a Lemezbörze,... plusz magazin a felülnyomott bélyeg kiadásával az amerikai szupersztár születésének 55. évfordulója előtt tiszteleg. Ebből az alkalomból az énekes halálának évében megjelent emlékívekre felülnyomás került, amely Jackson jellegzetes tánclépését illusztrálja az "55 éve született Michael Jackson" felirat fölött.

A 600 színes és 150 fekete színű garnitúrát Girgász János grafikus tervezte. A filatéliai különlegességek magyar és angol nyelvű füzettel kerülnek forgalomba. A forgalomba bocsátás napján, november 9-én a Magyar Posta egyedi alkalmi bélyegzőt használ a budapesti Michael Jackson-emlékkoncerten.

Az In Memoriam Michael Joseph Jackson Emlékívet 2009-ben, Michael Jackson születésének 51. évfordulóján bocsátotta ki közösen a Magyar Posta és a Lemezbörze,... plusz magazin. Az emlékívet Gordon Eszter az énekes 1996-os budapesti koncertjén készített fotója alapján tervezte Girgász János.


 

 

Szólj hozzá!


Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan Freeman-nel

Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan...

Budapestre érkezik az "America’s Musical Journey" című IMAX® dokumentumfilm. A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták értesült a Marketing&Média...

Anastacia lesz a sztárfellépője a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi döntőjének

A négyes döntőre május 11-12-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, az énekesnő az elődöntők előtt szórakoztatja majd show-jával a közönséget – írja az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek