Amiből egy szót sem értünk: felülnyomták a Michael Jackson-emlékíveket

2013. november 08.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

De mindjárt kiderül, miről van szó: Michael Jackson jellegzetes tánclépését illusztráló felülnyomás került a világsztár halálának évében megjelent emlékívekre.

Amiből egy szót sem értünk: felülnyomták a Michael Jackson-emlékíveket

A Magyar Posta Zrt. és a Lemezbörze,... plusz magazin a felülnyomott bélyeg kiadásával az amerikai szupersztár születésének 55. évfordulója előtt tiszteleg. Ebből az alkalomból az énekes halálának évében megjelent emlékívekre felülnyomás került, amely Jackson jellegzetes tánclépését illusztrálja az "55 éve született Michael Jackson" felirat fölött.

A 600 színes és 150 fekete színű garnitúrát Girgász János grafikus tervezte. A filatéliai különlegességek magyar és angol nyelvű füzettel kerülnek forgalomba. A forgalomba bocsátás napján, november 9-én a Magyar Posta egyedi alkalmi bélyegzőt használ a budapesti Michael Jackson-emlékkoncerten.

Az In Memoriam Michael Joseph Jackson Emlékívet 2009-ben, Michael Jackson születésének 51. évfordulóján bocsátotta ki közösen a Magyar Posta és a Lemezbörze,... plusz magazin. Az emlékívet Gordon Eszter az énekes 1996-os budapesti koncertjén készített fotója alapján tervezte Girgász János.


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek