Amiből egy szót sem értünk: felülnyomták a Michael Jackson-emlékíveket

2013. november 08.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

De mindjárt kiderül, miről van szó: Michael Jackson jellegzetes tánclépését illusztráló felülnyomás került a világsztár halálának évében megjelent emlékívekre.

Amiből egy szót sem értünk: felülnyomták a Michael Jackson-emlékíveket

A Magyar Posta Zrt. és a Lemezbörze,... plusz magazin a felülnyomott bélyeg kiadásával az amerikai szupersztár születésének 55. évfordulója előtt tiszteleg. Ebből az alkalomból az énekes halálának évében megjelent emlékívekre felülnyomás került, amely Jackson jellegzetes tánclépését illusztrálja az "55 éve született Michael Jackson" felirat fölött.

A 600 színes és 150 fekete színű garnitúrát Girgász János grafikus tervezte. A filatéliai különlegességek magyar és angol nyelvű füzettel kerülnek forgalomba. A forgalomba bocsátás napján, november 9-én a Magyar Posta egyedi alkalmi bélyegzőt használ a budapesti Michael Jackson-emlékkoncerten.

Az In Memoriam Michael Joseph Jackson Emlékívet 2009-ben, Michael Jackson születésének 51. évfordulóján bocsátotta ki közösen a Magyar Posta és a Lemezbörze,... plusz magazin. Az emlékívet Gordon Eszter az énekes 1996-os budapesti koncertjén készített fotója alapján tervezte Girgász János.


 

 

Szólj hozzá!


Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek