Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok

2015. december 10.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Sipos Tamás, Erdei Zsolt „Madár", Magyar Gergő, Gergely István és Bicskei Anikó állami gondozott és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoznak meg.

Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok

Jól ismert angyalok vállalkoztak arra, hogy a MOM Sport Uszoda és Sportközpont kezdeményezésére teljesítik a gyerekek karácsonyi kívánságait: Oláh Gergő, Kocsis Tibor, Sipos Tamás az Irigy Hónaljmirigyből, Gergely István kétszeres magyar olimpiai bajnok vízilabdázó, Bicskei Tibor válogatott labdarúgó özvegye és fia, Bicskei Anikó és Bicskei Bertalan, Magyar Gergő, az idei Fitparádé abszolút győztese személyesen vették le a karácsonyfáról a borítékokat, amelyekben a kicsik leírták, hogy mit szeretnének kapni a Jézuskától.

Hagyománnyá lett, hogy a MOM Sport Karácsony előtt jótékonysági felhívást kezdeményez a kerületi állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekek számára, hogy írják meg vagy rajzolják le kívánságaikat, amelyeket a MoM Sport közösségi oldalán bárki elolvashat és teljesíthet. A jótékonysági akcióhoz minden évben ismert sportolók és művészek is csatlakoznak. Idén a felsoroltakon kívül még Erdei Zsolt „Madár" is megajándékoz egy csöppséget, így a többiekkel együtt ő is részt vesz majd azon a kakaópartin, amelynek keretében a sportolók és zenészek december 16-án személyesen adják át a valóra vált kívánságokat.

Mik lesznek ezek? Kocsis Tibor a 11 éves Zolit ajándékozza majd meg egy távirányítós autóval, Bicskei Anikó „világító játékkal" lepi majd meg a tízéves aliglátó Benjamint, Oláh Gergő markolós autót vesz majd a hétéves gyengénlátó Istvánnak, Sipos Tamás a szintén hétéves gyengénlátó Lacit darus autóval ajándékozza meg, Gergely István a 11 éves Dávid kívánságát teljesíti majd, aki egy munkagépet kért, Magyar Gergő egy nyolcéves aliglátó kisfiút lep meg egy „hangot adó, világító játékkal", Erdei Zsolt „Madár" pedig a 11 éves Dávid óhaját teljesíti, aki fülhallgatót és mogyorós csokit kért.

Az ajándékok kiválasztása jó hangulatban telt, Sipos Tamás, aki az egész Irigy Hónaljmirigyet képviselte, ezúttal sem hazudtolta meg „mirigyes" énjét: 

"Nagyon örülök, hogy részt vehetünk ebben a kezdeményezésben. Most csak azért jöttem el én, mert a többiek nyakig benne vannak az Aréna-koncert előkészületeiben. Most mindenestre azt javasoltam Oláh Gergőnek és Gergely Istvánnak, álljunk meg egy építkezésnél, így együtt be is szerezhetjük a gyerekek kéréseit."

Kocsis Tibor is elmondta, több ilyen jótékonysági kezdeményezésben is részt vett az ünnepek kapcsán, de ez azért tetszik neki különösen, mert az ajándékot személyesen adhatja majd át Zolinak, így láthatja az örömet az arcán, csakúgy mint a többiek, akiknek szintén ebben az élményben lesz részük a két hét múlva tartandó kakaópartin.


Képtár

  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47764
  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47765
  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47766
  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47767
  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47768
  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47769
  • Angyalszárnyakat növesztettek a sztárok kép 47771
 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek