Ed Sheeran hátat fordít a közösségi oldalaknak

2015/12/16  ·   Általános   ·  koncert.hu, MTI

Ed Sheeran brit énekes bejelentette, hogy egy időre "szabadságolja magát" a közösségi médiából, mivel úgy érzi, "már csak képernyőn keresztül látja a világot, nem saját szemével" - idézte a 24 éves a BBC News.

Ed Sheeran hátat fordít a közösségi oldalaknak

Sheeran Instagram-bejegyzésében azt üzente rajongóinak: most, hogy végre kicsit szabad lesz, az idejét utazgatásra használja majd.

Sheeran 2010-ben Los Angelesben kezdte karrierjét. Az áttörést az hozta meg számára, hogy Taylor Swift turnéján felvezető művészként lépett fel. Idén novemberben az év legjobb férfi pop/rock előadójának trófeáját kapta az Amerikai Zenei Díjak (AMAs) átadásán. Thinking Out Loud című 2014-es slágerével pedig rekord döntött: a számot több mint 500 millió alkalommal hallgatták meg a Spotifyon.   

A zenész, akinek 16 millió követője van a Twitteren és 5,5 millió az Instagramon, épp most fejezte be világkörüli koncertturnéját. Az utolsó, aucklandi fellépése előtt azt twitterezte, hogy "egy időre lelép".

 


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek