Ezentúl lift visz fel a BudapestAréna páholyaiba

2015. december 15.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

A Papp László Budapest Sportaréna 2015-ben is fokozta népszerűségét a hazai rendezvénypiacon, 80 eseménynapot tudva magáénak. Látogatószáma idén is eléri a félmilliót, fejlesztései pedig lehetővé teszik, hogy 2016-ban várhatóan még több népszerű hazai és nemzetközi sztárral, valamint korszerű kényelmi szolgáltatással várja látogatóit.

Ezentúl lift visz fel a BudapestAréna páholyaiba

A BudapestAréna, mint Magyarország legnagyobb fedett, multifunkcionális rendezvényhelyszíne, a sokszínű program kínálata révén 2015-ben is félmillió látogatót vonzott. A zenei, kulturális események továbbra is a paletta legnagyobb részét, mintegy 60%-át képviselték; miközben a kiállítások, kongresszusok, és sportesemények, közel 20-20%-os arányban jelentek meg. A maradék 1-2%-ot pedig zártkörű vállalati események reprezentálták.

A vállalati szféra egyre nagyobb érdeklődést mutat a BudapestAréna üzleti szolgáltatásai iránt és örvendetes tény, hogy a páholyszinten kialakított 20 páholy teljes kihasználtsággal üzemel. A páholyok nemcsak kikapcsolódást és élményéket nyújtanak, hanem az üzleti kapcsolattartás eszközeként is funkcionálnak.

A páholyszint avatójára a november 22-i Andrea Bocelli koncerten került sor. Mintegy 260 ezer eurós beruházás keretében, Szendrő Péter belsőépítész tervei alapján került átalakításra a 2. emeleti Páholy Bar&Lounge területe, megnövelve ezzel a bár kapacitását és területét. A BudapestAréna indusztriális jellegéhez hűen, de azt kiegészítve és otthonossá téve, fényfestés eszközeit használva a terület egy korszerű és otthonos szórakozóhellyé alakult. A falakon óriás poszterek hirdetik a BudapestAréna történelmi fellépőit, a bár környezetében, a teljes falfelületet beborítva, pedig Haragos Péter kortárs grafikus művész megvilágított geometrikus alkotása jelenik meg egy speciális áttetsző burkolat mögül.

A páholyszint továbbra is az üzlet és a szórakozás találkozásának tökéletes helyszíne és nagy népszerűségnek örvend az üzleti élet szereplői körében. A különböző méretű páholyok teljes mértékben kiszolgálják a zártkörűség igényeit: a lelátón elszeparált bársonyszékekkel, minibárral, gardróbbal, társalgóval és privát toalettel. A páholyvendégek külön bejáratú, kizárólag a használatukra fenntartott páholyparkolóba állhatnak és a páholyszintre külön lifttel érkezhetnek.  A teljesen felújított  Páholy Bar&Lounge minden koncerten biztosítja az exkluzív vendéglátást és a jó hangulatot, ahol gyakoriak a koncert utáni partik és művésztalálkozók.

BudapestAréna a konferenciák és kongresszusok megrendezésére is tökéletes helyszín. Területén 4 db 450 m2-es és 1 db 860 m2-es különtermével nemcsak a kongresszusok szekcióinak elhelyezésére alkalmas, hanem koncert előtti és utáni vállalati rendezvények, partner-partik, csapatépítő tréningek, termékbemutatók, sajtótájékoztatók megrendezésére is.

A Violetta koncerteken az online előrerendelést is kipróbálhatták a látogatók. Ennek lényege, hogy a Simple mobiltelefonos alkalmazás segítségével a jegyvásárlók előre, úgynevezett „cashless” módon, vagyis készpénzhasználat nélkül a telefonjukon fizethették ki a különféle meleg-étel csomagokat és azokat sorban állás nélkül vehették át a BudapestAréna arra kijelölt területén. A tapasztalatok alapján a BudapestAréna ezt a kényelmi szolgáltatását, a rendezvényszervezőkkel való együttműködés keretében szeretné 2016-ban teljes körűen bevezetni. Az Aréna „cashless” szolgáltatásai közé fel kívánja venni a Simple alkalmazáson keresztül történő parkoló díj rendezést is, illetve a mobilpincér szolgáltatást a páholyokban.

A november 13-i párizsi terrorcselekmények nyomán a BudapestAréna növelte és megerősítette biztonsági intézkedéseit, melynek keretében bevezetésre került a rendszeres ruházat és csomag átvizsgálás és gépjármű ellenőrzés is. Együtt működve a rendezvényszervezőkkel esetenként tűzszerészeti átvizsgálás történik. A rendkívüli helyzet fennmaradásáig az Aréna fenntartja fokozott biztonsági intézkedéseit.

 

2015 népszerű koncertjei ezek voltak

Mága Újévi Koncert,
Slipknot,
Cirque du Soleil,
Országos Táncház Találkozó és a Csík zenekar,
Edda 40,
Magyar Menyegző,
World Wrestling Enterntainment Live,
Robert Davi,
Roxette,
André Rieu,
One Republic,
Lindsey Sterling,
Violetta Live,
2Cellos,
Lord of the Dance,
James Arthur,
Brit Floyd,
David Helfgott,
Slash,
Bocelli,
Gladiátor, Havasi Symphonic,
Nightwish,
Nigel Kennedy,
Ákos,
Caramel,
Irigy Hónaljmirigy,
Fenyő,
Demjén,
Cesar Millan,
Ghymes Nagykarácsony

és még sokan mások.

 

2016. évi várható rendezvények:

Mága Zoltán Újévi Koncertje, István, a király; Ennio Morricone; Imagine Dragons; Esküvő Kiállítás; Olimpiai Jégkorong selejtező torna; Rúzsa Magdi; Scorpions; Bródy János; Lara Fabian; Hans Zimmer; André Rieu; Shrek, a musical; Black Sabbath; The Cure.

 

A felsoroltakon kívül tárgyalás alatt áll több koncert és sportesemény is, melyek bejelentése még nem történt meg.


 

 

Szólj hozzá!


2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

2 milliárd forint – ennyit kerestek idén a dalszerzők

Elsőre nagynak tűnik ez az összeg, de ha hozzátesszük, hogy 7853 magyar dalszerző osztozik rajta, a 250 ezres átlag (Ft) már nem akkora vagyon, s ha...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A formátumot gyártó WMN Produkció Senát kérte föl a műsorvezetésre, aki most először próbálja ki magát ezen a területen. Állítása szerint nem bánta meg. Sőt...

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek