Év koncertje - szavazás

Félezer zenekar jelentkezett a Talentométerre

2015. október 16.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Közel ötszáz zenekar és előadó jelentkezett, több mint 23 ezer közönségszavazat érkezett. Ez a Talentométer eddigi statisztikája. De még csak most kezdődik a verseny!

Félezer zenekar jelentkezett a Talentométerre

Idén ötödik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó a Talentométert, a könnyűzenei tehetségkutatót. Az október 11-ig meghosszabított határidőn belül öt műfajban közel ötszáz (egészen pontosan: 496) zenekar jelentkezett. A közönségszavazás is lezárult, és megvan az élő elődöntőkbe közönségszavazatokkal bejutott öt (műfajonként egy-egy) zenekar is.

A többi fellépőről a szakmai zsűrik döntenek - elsőként a metál kategória továbbjutóit hozzák nyilvánosságra október 16-án, pénteken.

Az első elődöntőre (metál) 2015. október 25-én vasárnap kerül sor, 14 órától. A koncertfotós és a kreatív játéktervező pályázatra továbbra is lehet jelentkezni, 2015. november 2-ig!


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek