Félezer zenekar jelentkezett a Talentométerre

2015. október 16.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Közel ötszáz zenekar és előadó jelentkezett, több mint 23 ezer közönségszavazat érkezett. Ez a Talentométer eddigi statisztikája. De még csak most kezdődik a verseny!

Félezer zenekar jelentkezett a Talentométerre

Idén ötödik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó a Talentométert, a könnyűzenei tehetségkutatót. Az október 11-ig meghosszabított határidőn belül öt műfajban közel ötszáz (egészen pontosan: 496) zenekar jelentkezett. A közönségszavazás is lezárult, és megvan az élő elődöntőkbe közönségszavazatokkal bejutott öt (műfajonként egy-egy) zenekar is.

A többi fellépőről a szakmai zsűrik döntenek - elsőként a metál kategória továbbjutóit hozzák nyilvánosságra október 16-án, pénteken.

Az első elődöntőre (metál) 2015. október 25-én vasárnap kerül sor, 14 órától. A koncertfotós és a kreatív játéktervező pályázatra továbbra is lehet jelentkezni, 2015. november 2-ig!


 

 

Szólj hozzá!


Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai The Kingdom Choir gospelkórus is szerepel, Ben E. King, az amerikai soul néhai klasszikusának Stand By Me című dalával.

Ismét a Dürerben játszik az őrült szakállas

Off-Broadway musicalje dalaival érkezik Ben Caplan és zenekara, a The Casual Smokers május 28-án a Dürer Kertbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek