HBD: Angus Young ma 60 éves!

2015. március 31.  ·   Általános   ·  Görögh Atus

Az AC/DC bárhova megy koncertezni, előbb elfogynak a jegyek, mint a 100 méteres síkfutás világrekordja (9,58 mp).

HBD: Angus Young ma 60 éves!

Gyanítom, hogy ez így lenne bármelyik naprendszerben, mert aki nem bólogat és dobog a lábával bármelyik daluk hallgatása közben, annak nem jár oxigén a létezéshez. Nincs joga életben maradni a bolygón. Minden léggitáros kötelező edzéstervéhez tartozik bármelyik nótájuk, és közben égbe emeljük a szent pengetőt és fohászkodunk a rock istenéhez, hogy a büdös kurva életbe, milyen jó, hogy ez az ember létezik és gyerekként megfogott egy Gibson SG-t.

Gondoljunk bele, mennyivel szegényebb lenne az emberiség, ha ez az ember bérszámfejtőnek megy, és egy cégnél éppen a napokban nyugdíjaznák 40 év munkaviszony után. Mit hallgatnánk AC/DC helyett? Ki töltené be ezt az űrt? Segítek. Senki!

Angus a zenekar motorja és a koncerteken minden porcikája külön mozog, és közben olyan élvezet ül ki az arcára, ami miatt több millió ember kezdett el gitározni. Hány gitárosa van a földnek akik Angus miatt kezdtek el zenélni? Belegondolt már valaki, hogy milyen láncreakciót indított el ez az alacsony félisten? Az iskolai egyenruhájában több nőt juttatott el a csúcsra zenélés közben, mint Hugh Hefner a Playboy-villában. A hathúros orgazmusgépet úgy kezeli, mint Dalí az ecsetet, csak Angus a csendet festi meg! Globálisan erőszakolja meg hallgatóságot, és a Shoot To Thrill hallgatása közben szét tudnám verni az egész lakást és dobálnék mindent ki az ablakon, mert ezek a dalok pont ezért lettek írva, hogy kikelj önmagadból és magasról szarj közben mindenre.

 

Kedves olvasók! Ma mindenki adjon a hallójáratainak annyi decibelt, amennyit csak tud, és hallgassunk AC/DC-t és őrüljünk meg. Söpörjük le az irodaasztalról az aktákat és a céges beszámolókat, és ugorjunk fel rá egy léggitározás erejéig. A bátrabbak ugyanezt a főnökük asztalán is megtehetik a Money Talks közben, mert az igazi főnök Angus Young, aki minden főnök felett áll.

Szóval félre minden Coelho-idézetet, és robbanjon fel a Facebook a jobbnál jobb AC/DC daloktól. Mert csak jó dalaik vannak. Na, elmentem rombolni a lakást...

Köszönöm Angus! Isten éltessen sokáig!

Fotó innen!


 

 

Szólj hozzá!


FEZEN: Van élet a koncerteken túl!

FEZEN: Van élet a koncerteken túl!

A Grammy-díjas Pitbull, a különleges turnéjával visszatérő Helloween, az örök fesztiválkedvenc The Prodigy és a nagy klasszikus Mr Big mellett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chris Cornell szobrot kap!

Az egykori Soundgarden- és Audioslave-frontember, Chris Cornell szobra a seattle-i Pop Kultúra Múzeumában kap majd helyet.

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek