Így nosztalgiázik Phil Collins

2016/01/29  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

A 67 éves brit énekes már 2010 óta nem jelentkezett új kiadvánnyal, azonban most, 6 év elteltével 'TAKE A LOOK AT ME NOW COLLECTOR’S EDITION' címen egy igazán különleges gyűjteménnyel lepi meg a világot.

Így nosztalgiázik Phil Collins

A hétszeres Grammy-díjas, Oscar- és Golden Globe-győztes zenész ugyanis újragondolva, és persze kicsit átdolgozva jelenteti meg két, egykor nagyon sikeres lemezét. A csomagban így kapott helyet Phil legelső stúdióalbuma, az 1981-es 'FACE VALUE', amit anno majdnem 9 millió példányban vettek meg a rajongók világszerte. Másodikként pedig az 1993-as 'BOTH SIDES' lemez került a pakkba, rajta olyan felejthetetlen slágerekkel, mint az 'Everyday', vagy a 'We Wait and We Wonder'. A gyűjtőknek és a zenész legnagyobb rajongóinak szánt csomag holnap kerül a boltokba.

Fontos tudni még, hogy ezek a kiadványok nem csak zeneileg hangolódtak újra: a borítókat ugyanis maga Phil tervezte át - a pózok az eredetiek maradtak, ám minden covert újrafotóztak, hogy időtálló, ám mégis aktuális kópiákkal szolgálhassanak a rajongóknak.

A szett következő két darabja, a 'Hello, I Must Be Going' és a 'Dance Into The Light' lesz, ez a két reissue korong februárban érkezik majd!


Képtár

  • Így nosztalgiázik Phil Collins  kép 48627
  • Így nosztalgiázik Phil Collins  kép 48628
 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek