Januárban érkezik az Ignite új albuma

2015/09/21  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Ezúton értesítjük a rajongóikat, hogy az Ignite befejezte legújabb albumának stúdiómunkálatait. A kaliforniai punk hardcore legenda 2006-ban adta ki utolsó sorlemezét, így érthető a felfokozott várakozás.

Januárban érkezik az Ignite új albuma

A rajongói és szakmai körökben is osztatlan sikert aratott Our Darkest Day után, a Century Media kiadó gondozásában 2016 január 8-án A War Against You címmel kerül világszerte - így Magyarországon is - a boltokba a boltokba és lesz elérhető a digitális felületeken!

A korábban demo formájában a YouTube-ra kikerült Falu című dalt már most az "új Place Called Home"-ként emlegetik a zenekar rajongói, de Téglás Zoli szerint tartogat még meglepetéseket az új lemez.

"Nagyon sokat dolgoztunk rajta, és tudjuk, hogy sokan várják már a lemezt, de érdemes türelmesnek lenni, mert szeretnénk a magyar rajongóknak külön is kedvezni. A múlt héten végre befejeztük a keverését a lemeznek, lesznek rajta rockosabb darabok és persze punkosabbak is" - kommentálta az A War Against You felvételeit az énekes.

 

Zoliék 2016 január közepén, az EMP Persistence Tour keretén belül lesznek láthatók nyugat-Európában a TERROR, a H2O, az Iron Reagan, a Twitching Tongues, a Wisdom In Chains és a Risk I társaságában.


EMP Persistence Tour 2016

14.01.16 (DE) Berlin - Astra 
15.01.16 (DE) Hamburg - Grosse Freiheit 36
16.01.16 (DE) Oberhausen - Turbinenhalle
17.01.16 (B) Torhout - De Mast
19.01.16 (CH) Pratteln - Z7
20.01.16 (DE) Saarbrücken - Garage
21.01.16 (DE) München - Backstage
22.01.16 (DE) Wiesbaden - Schlachthof
23.01.16 (DE) Dresden - Event Werk
24.01.16 (NL) Utrecht - Tivoli

IGNITE 2015:

Téglás Zoli  - ének
Brett Rasmussen - Bass
Brian Balchack - Gitár
Craig Anderson - Dob
Kevin Kilkenny - Gitár


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek