Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y

2013. június 04.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

A pályázók a Hortobágyi Nemzeti Park hangarchívumát, a Fürge Diák Iskolaszövetkezet irodáinak hangparkját, valamint a 30Y Szentimentálé című lemezén szereplő öt dal hangsávjait használhatják, és alkothatnak belőlük egy új világot.

Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y

A legjobb mixek megjelentetését a CLS Music-kel együttműködve őszre tervezik a www.zenewebshop.hu oldalon, előtte a legjobb pályaművek a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című műsorban és az egyseg.org nevű közösségi oldalon debütálnak augusztusban.

A fődíj két nap a Hortobágyon szállással és programokkal két fő részére, részvételi lehetőség a Hortobágyi Nemzeti Parkban szervezett közösségi programon az együttessel, backstage belépő két fő részére egy 30Y koncertre, valamint - meglepő fordulattal - HR-, illetve vállalkozásindítási tanácsadás.

Beküldési határidő: 2013. június 18. éjfél.

A hangcsomagok letölthetőek a www.30y.hu oldalról, amelyen a pályázat további részletei is olvashatók. A pályamunkákat (a kitöltött adatlapot és a mixet) az audiotaproductions@gmail.com email címre várják, ugyanitt Varga Ádám, a 30Y basszusgitárosa szakmai, technikai segítséget nyújt. Egy pályázó több pályaművel is nevezhet, a mixnek mindhárom hangmintacsomagból tartalmaznia kell elemeket.

A beérkezett zenei anyagokat Bérczes Ádám (CLS Music), Horváth Gergely (Petőfi Rádió - Kultúrfitnesz) és Takács Zoltán Jappán (Heaven Street Seven, Soerii&Poolek) válogatja.

És itt még nincs vége a remixőrületnek!

Az egyik hazai cidermárka új íze (mézesalma) ihlette a 2013-as AppleHoney című számot, amelyről fogalmunk sincs, kik a szerzői, hogy szól, semmit, azt viszont tudjuk, hogy hazánk 3 lemezlovasa - Julia Carpenter, Chris Lawyer-Bricklake és Lotfi Begi (Compact Disco) - is megalkotta belőle a saját remixét. Na, ezekre lehet újat kitalálni.

A dal zenesávjai megtalálhatók ezen a weboldalon, csakúgy, mint a részletes pályázati felhívás. A remix-versenyre már lehet jelentkezni, a mixeket pedig 2013. június 14-ig a fenti weboldalra kell majd felölteni. A mixeket akár ott, helyben is elkészíthetitek, így különösebb szaktudás vagy programok sem szükségesek a nevezéshez, sőt a DJ Szövetség mentorálással, tanácsadással is támogatja a pályázókat, így aki kéri, egy profi hazai DJ segítségét is igénybe veheti.

A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel – akár a The Prodigy tagjaival, esetleg Aviciivel, az Above and Beyond tagjaival, vagy Armin Van Buurennel -, aki a dalát is meghallgatja majd, sőt mixe felkerülhet az Applehoney kislemezre és egy válogatásra, amely a nyár legjobb slágereit tartalmazza, így többezer emberhez juttatva el a DJ nevét.

Tiétek a pálya!


Képtár

  • Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y kép 13626
  • Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y kép 13627
  • Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y kép 13628
 

 

Szólj hozzá!


Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember halálához vezetett – jelentette az olasz sajtó...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek