Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y

2013. június 04.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

A pályázók a Hortobágyi Nemzeti Park hangarchívumát, a Fürge Diák Iskolaszövetkezet irodáinak hangparkját, valamint a 30Y Szentimentálé című lemezén szereplő öt dal hangsávjait használhatják, és alkothatnak belőlük egy új világot.

Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y

A legjobb mixek megjelentetését a CLS Music-kel együttműködve őszre tervezik a www.zenewebshop.hu oldalon, előtte a legjobb pályaművek a Petőfi Rádió Kultúrfitnesz című műsorban és az egyseg.org nevű közösségi oldalon debütálnak augusztusban.

A fődíj két nap a Hortobágyon szállással és programokkal két fő részére, részvételi lehetőség a Hortobágyi Nemzeti Parkban szervezett közösségi programon az együttessel, backstage belépő két fő részére egy 30Y koncertre, valamint - meglepő fordulattal - HR-, illetve vállalkozásindítási tanácsadás.

Beküldési határidő: 2013. június 18. éjfél.

A hangcsomagok letölthetőek a www.30y.hu oldalról, amelyen a pályázat további részletei is olvashatók. A pályamunkákat (a kitöltött adatlapot és a mixet) az audiotaproductions@gmail.com email címre várják, ugyanitt Varga Ádám, a 30Y basszusgitárosa szakmai, technikai segítséget nyújt. Egy pályázó több pályaművel is nevezhet, a mixnek mindhárom hangmintacsomagból tartalmaznia kell elemeket.

A beérkezett zenei anyagokat Bérczes Ádám (CLS Music), Horváth Gergely (Petőfi Rádió - Kultúrfitnesz) és Takács Zoltán Jappán (Heaven Street Seven, Soerii&Poolek) válogatja.

És itt még nincs vége a remixőrületnek!

Az egyik hazai cidermárka új íze (mézesalma) ihlette a 2013-as AppleHoney című számot, amelyről fogalmunk sincs, kik a szerzői, hogy szól, semmit, azt viszont tudjuk, hogy hazánk 3 lemezlovasa - Julia Carpenter, Chris Lawyer-Bricklake és Lotfi Begi (Compact Disco) - is megalkotta belőle a saját remixét. Na, ezekre lehet újat kitalálni.

A dal zenesávjai megtalálhatók ezen a weboldalon, csakúgy, mint a részletes pályázati felhívás. A remix-versenyre már lehet jelentkezni, a mixeket pedig 2013. június 14-ig a fenti weboldalra kell majd felölteni. A mixeket akár ott, helyben is elkészíthetitek, így különösebb szaktudás vagy programok sem szükségesek a nevezéshez, sőt a DJ Szövetség mentorálással, tanácsadással is támogatja a pályázókat, így aki kéri, egy profi hazai DJ segítségét is igénybe veheti.

A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel – akár a The Prodigy tagjaival, esetleg Aviciivel, az Above and Beyond tagjaival, vagy Armin Van Buurennel -, aki a dalát is meghallgatja majd, sőt mixe felkerülhet az Applehoney kislemezre és egy válogatásra, amely a nyár legjobb slágereit tartalmazza, így többezer emberhez juttatva el a DJ nevét.

Tiétek a pálya!


Képtár

  • Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y kép 13626
  • Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y kép 13627
  • Játszd újra, Sam - remixpályázatot hirdet a 30Y kép 13628
 

 

Szólj hozzá!


Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az...

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek