Kislánya született a 4 for Dance táncosának!

2014. november 04.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Illés Boglárka a terhesség 30. hetében, 1420 grammosan jött világra. A szülők két hónapot töltöttek kislányukkal a kórházban, gyorsan igazi családdá kovácsolódtak

Kislánya született a 4 for Dance táncosának!

Apuka lett a 4 for Dance táncosa, Illés Dániel. A Csillag születikben feltűnt, és mára az egész világot bejáró négy tagú táncos formáció tagjának kislánya 2013. június 26-án született meg. Érkezéséről a boldog apuka most ad hírt először – egy jó ügy érdekében. A kicsi koraszülöttként jött világra, a terhesség 30. hetében született meg 1420 grammal és 42 centivel.

"Bogi születése előtt három nappal egy németországi turné végéhez érve - amire nyugodt szívvel mentem el, hiszen még csak a terhesség 30. hetében járt a párom -, éppen a szálláson pihentem, amikor megcsörrent a telefonom. A feleségem volt az, aki higgadtan közölte velem, kórházban van és lehet hogy szülni fog. Természetesen nagyon megijedtem, ezért másnap az első géppel hazarepültünk. A szülőszobán eltöltött végtelennek tűnő három nap után, június 26-án 12:59 perckor, kislányunk megérkezett hozzánk" - kezdte Dani.

"A helyzetből adódóan tudtuk, hogy nemcsak pár napot fogunk bent tölteni az osztályon, ezért mi is költöztünk Bogival együtt, két emelettel feljebb a mamaszállóra, ahol nem kevesebb, mint 2 hónapot 'nyaraltunk'.  Minden nap 5 órától mentünk együtt a 'korán érkezett legkisebb hősünkhöz'. Minden reggel izgatottan lestük - Nóri bentről, én kintről- a papírokat, hogy vajon hány grammot hízott a csöppségünk. Ablakok választottak el minket egymástól, ezért számomra minden egyes orvossal való konzultálás egy rémálom volt, hiszen semmilyen hang sem szűrődött ki a zárt ablakok mögül. De pár perc után Nóri mindig odafordult hozzám félig kisírt szemekkel és bólintott, hogy minden a legnagyobb rendben van.  Órákat álltunk, mesét olvasva ültünk, mert a legnagyobb erőt a szülők jelenléte és szeretete adja a babáknak.  Nagyon hosszú és nehéz időszak volt ez mindhármunk számára! Nekem a legrosszabbat az éjszakák jelentették. Otthon, egyedül, anélkül, hogy napközben megérinthettem vagy ölbe vehettem volna ez alatt a két hónap alatt. Annak ellenére, hogy többen is azzal próbáltak minket nyugtatni, hogy pár év múlva beéri a kortársait, a tornáknak és Boglárka kitartásának köszönhetően, 7 hónapos korában már kúszott, alig 2 hónappal később mászott, majd fokozatosan felállt, kapaszkodva járt, és  13 hónapos volt, amikor önállóan is elindult felfedezni az őt körülvevő világot. Mára már feledésbe merültek a kezdeti nehézségek, és kislányunk, Boglárka történetével is szeretném tudatosítani, illetve megerősítésként és pozitív példaként szolgálni azoknak, akik hasonló cipőben jártak vagy járnak" - mondta a 4 for Dance táncosa, aki a csapattal együtt a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület (KORE) nagykövete lett.

Az egyesület a Koraszülöttek Világnapja alkalmából november 15-én - a világ számos más országához hasonlóan - nagyszabású rendezvény keretein belül hívja fel a figyelmet a koraszülés problémakörére, amelyen a 4 for Dance tagjai is részt vesznek.

FOTÓ: ID Média


Képtár

  • Kislánya született a 4 for Dance táncosának! kép 37618
  • Kislánya született a 4 for Dance táncosának! kép 37620
 

 

Szólj hozzá!


Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Idén először rendeznek Márton-napi Libadalmat Siófokon. A háromnapos ingyenes fesztivál egyik fő fellépője a Beatrice lesz, amely idén ünnepelte...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Zsédát hívták meg vendégnek az angol hercegi pár osztálytársai

Az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, a sármos fiúkból álló Blake trió a hazai pop-szcéna legvonzóbb énekesnőjét, Zsédát kérte fel vendégművészként az idén 10. születésnapját ünneplő formáció első budapesti koncertjére.

Egy zenész ne másszon fel a tetőre!

A Rockbook értesülése szerint kómában van Greg „Fritz" Hinz, a kanadai Helix dobosa.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek