Lady Gaga csak harisnyában terpeszthet Kínában

2014. január 21.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

Zöld utat kapott Lady Gaga legutóbbi albuma Kínában, ahol három évig szilenciumra volt ítélve a hatóságok által közönségesnek tartott művészete miatt – jelentette a hongkongi South China Morning Post című napilap hétfőn.

Lady Gaga csak harisnyában terpeszthet Kínában

Az amerikai énekesnő harmadik albuma, az Artpop egyelőre előrendelésben kapható, több mint két hónappal az után, hogy az amerikai Billboard slágerlistájának élére került.


A Kínában megjelenő lemez zenéi és szövegei megegyeznek az eredetivel, de az engedélyező hatóság az album borítójának apró módosítását kérte. Így az énekesnő terpeszben lévő, amúgy meztelen lábait fekete harisnya borítja, míg a köztük lévő kék labdát, amely mögött eredetileg ruhátlanul pózol, kicsit nagyobbra szerkesztették, így felsőteste lényegében nem látható. A lépést az interneten többen a kínai hatóságok rugalmasságaként értékelték, Lady Gaga, a többszörös Grammy-díjas énekesnő Born This Way című albumárnak dalai közül ugyanis hat jó ideje a kulturális minisztérium százas feketelistáján volt. Ugyanezen a listán találhatók Katy Perry Last Friday Night című lemezének slágerei is.

 


Katy Perry januárban azonban fellépett Pekingben, mi több, felvételek tanúsága szerint megkönnyezte, amikor hagyományos kínai hangszereket is felvonultató zenekari előadásban hallhatta Roar nevű dalát. Mindez előrevetítette annak a lehetőségét, hogy egyszer Lady Gaga is megjelenhet a kínai közönség előtt.


 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek