Lezúzták a döntőt - jön az új generáció: Zúzda 2014

2014. szeptember 15.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Szeptember 12-én este a vártnál is nagyobb érdeklődés közepette lezárult a Zúzda Tehetségkutató. A dobogós helyekért versengve öt zenekar érkezett ismét a helyszínre: a Crash&Ride (Budapest/Pilis), az Ex-Creations (Budapest), a Nevermind (Cegléd), a Pair O’Dice (Sopron) és a The Qbs (Budapest).

A győztes

A július 1-je óta zajló eseménysorozaton számos remek zenekar vett részt, akik, ha továbbra is ilyen lelkesen folytatják, megérdemlik helyüket a hazai palettán – s lehetnek az új generáció képviselői a színpadokon.

Ezt bizonyította a döntő is: mind az öt résztvevő figyelmet érdemlő produkcióval érkezett (a nézőszám is ezt igazolta). A zsűri tagjain is nagy volt a nyomás, hossza tanakodás után született meg a végeredmény. Döntésük mellett a közönség szavazata is számított, mivel általuk dőlt el a dobogó harmadik fokának birtokosa.

A zsűri:
Bessenyei Balázs (Hardrock.hu, ex-Gyöngyvér, ex-Alhana),
Jósa Tamás (Invader, Vazul Vére-Torda szerepében, Rockvilág.hu műsorvezető),
Mulicz Ferencz (Vale of Tears),
Szabó Dániel (ex-Keeper of Dreams, Divided). 

Az eredmény:

5.  Crash&Ride

4. Nevermind

3.  The Qbs

2. Pair O’Dice

1. Ex-Creations

 


Képtár

  • Lezúzták a döntőt - jön az új generáció: Zúzda 2014 kép 36044
 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek