MI VAN? Európai turnén a Queen!!

2014/10/07  ·   Általános   ·  Juhász Vali

A Queen Freddie Mercury halála óta több énekessel kiegészülve is fellépett/turnézott már, de úgy tűnik, most találták meg a csapathoz legjobban passzoló frontembert. Adam Lambert az American Idolban tűnt fel néhány éve, gyakorlatilag már megnyerte a szériát, amikor paparazzi fotók jelentek meg róla, amelyeken egy másik fiú intim közelségében volt látható.

MI VAN? Európai turnén a Queen!!

 Az amerikai közönség egy része elpártolt tőle, így végül második helyezett lett. Miközben az őt megelőző riválisáról azóta alig-alig hallani, addig Adam Lambert sikeres saját turnékon van túl, kiadott 3 albumot, most pedig a Queen énekeseként turnézza körbe a világot.

Miután már bejárták az Egyesült Államokat, Ausztráliát és Új-Zélandot, a jövő év elején kezdik európai fellépés-sorozatukat. A sikeres kooperáció bebizonyosodni látszik, a jegyeket a múlt héten kezdték el árulni és Londonban már extra dátumot is be kellett iktatni (január 18.), mert olyan nagy az érdeklődés.

 

Az amerikai turné koncertjeiből kiindulva óriási show várható. Adam Lambert – amellett, hogy zseniálisan énekel – igazi showman, egyénisége lehengerlő a színpadon. A két eredeti tag pedig tobzódik a fiatal frontember mellett. Brian May és Roger Taylor odavannak érte, bár mindig hangsúlyozzák, hogy Freddie Mercury-t nem lehet pótolni, de legalább találtak egy olyan énekest, akivel Mercury 1991-es halála óta a legszívesebben játszanak és akiért rajonghatnak.


 

Kíváncsian várjuk az európai koncerteket, sok helyszín és dátum közül lehet választani, érdemes igyekezni a jegyvásárlással, mert vészesen fogynak!

 

Január 13.           NEWCASTLE, Arena

Január 14.           GLASGOW, Hydro

Január 17.           LONDON, O2 Arena

Extra dátum: január 18. LONDON, O2 Arena

Január 20.           LEEDS, Arena

Január 21.           MANCHESTER, Arena

Január 23.           BIRMINGHAM, NIA

Január 24.           NOTTINGHAM, Arena 

Január 26.           PÁRIZS, Zenith

Január 29.           KÖLN, Lanxess Arena

Január 30.           AMSZTERDAM, Ziggo Dome

Február 1.           BÉCS, Stadhalle

Február 2.           MÜNCHEN, Olympiahalle

Február 4.           BERLIN, O2

Február 5.           HAMBURG, O2

Február 7.           FRANKFURT, Festhalle

Február 8.           BRÜSSZEL, Palais 12

Február 10.        MILÁNÓ, Forum

Február 13.        STUTTGART, Schleyerhalle

Február 15.        HERNING, Jyske Bank Boxen

Február 17.        PRÁGA, O2

Február 19.        ZÜRICH, Hallenstadion


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek