MI VAN? Európai turnén a Queen!!

2014. október 07.  ·   Általános   ·  Juhász Vali

A Queen Freddie Mercury halála óta több énekessel kiegészülve is fellépett/turnézott már, de úgy tűnik, most találták meg a csapathoz legjobban passzoló frontembert. Adam Lambert az American Idolban tűnt fel néhány éve, gyakorlatilag már megnyerte a szériát, amikor paparazzi fotók jelentek meg róla, amelyeken egy másik fiú intim közelségében volt látható.

MI VAN? Európai turnén a Queen!!

 Az amerikai közönség egy része elpártolt tőle, így végül második helyezett lett. Miközben az őt megelőző riválisáról azóta alig-alig hallani, addig Adam Lambert sikeres saját turnékon van túl, kiadott 3 albumot, most pedig a Queen énekeseként turnézza körbe a világot.

Miután már bejárták az Egyesült Államokat, Ausztráliát és Új-Zélandot, a jövő év elején kezdik európai fellépés-sorozatukat. A sikeres kooperáció bebizonyosodni látszik, a jegyeket a múlt héten kezdték el árulni és Londonban már extra dátumot is be kellett iktatni (január 18.), mert olyan nagy az érdeklődés.

 

Az amerikai turné koncertjeiből kiindulva óriási show várható. Adam Lambert – amellett, hogy zseniálisan énekel – igazi showman, egyénisége lehengerlő a színpadon. A két eredeti tag pedig tobzódik a fiatal frontember mellett. Brian May és Roger Taylor odavannak érte, bár mindig hangsúlyozzák, hogy Freddie Mercury-t nem lehet pótolni, de legalább találtak egy olyan énekest, akivel Mercury 1991-es halála óta a legszívesebben játszanak és akiért rajonghatnak.


 

Kíváncsian várjuk az európai koncerteket, sok helyszín és dátum közül lehet választani, érdemes igyekezni a jegyvásárlással, mert vészesen fogynak!

 

Január 13.           NEWCASTLE, Arena

Január 14.           GLASGOW, Hydro

Január 17.           LONDON, O2 Arena

Extra dátum: január 18. LONDON, O2 Arena

Január 20.           LEEDS, Arena

Január 21.           MANCHESTER, Arena

Január 23.           BIRMINGHAM, NIA

Január 24.           NOTTINGHAM, Arena 

Január 26.           PÁRIZS, Zenith

Január 29.           KÖLN, Lanxess Arena

Január 30.           AMSZTERDAM, Ziggo Dome

Február 1.           BÉCS, Stadhalle

Február 2.           MÜNCHEN, Olympiahalle

Február 4.           BERLIN, O2

Február 5.           HAMBURG, O2

Február 7.           FRANKFURT, Festhalle

Február 8.           BRÜSSZEL, Palais 12

Február 10.        MILÁNÓ, Forum

Február 13.        STUTTGART, Schleyerhalle

Február 15.        HERNING, Jyske Bank Boxen

Február 17.        PRÁGA, O2

Február 19.        ZÜRICH, Hallenstadion


 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek