Miért jöttél ide ma, Paul? Paul Potts fotóiból nyílik tárlat Szegeden

2016/02/25  ·   Általános   ·  koncert.hu, MTI

A Britain's Got Talent első győztesének videója bejárta a világot. A kuszafogú telefondíler azóta maga is útra kelt, eddigi pályája során több mint 600 koncertet adott, közel kétmillió ember előtt. Szegedre úgy került, hogy július 1-jén és 2-án láthatják a nézők a fesztivál operaprodukciójában.

Miért jöttél ide ma, Paul? Paul Potts fotóiból nyílik tárlat Szegeden

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciójában színpadra lépő brit operaénekes, Paul Potts fotóiból nyílik kiállítás csütörtökön a Reök-palotában. Potts A bolygó hollandiban a Kormányos szerepét énekli majd. A sztár csaknem félszáz országban lépett már föl, utazásai során első számú hobbijának, a fotózásnak is szívesen hódol, lelkesen örökíti meg a bejárt helyek nevezetességeit, lenyűgöző tájait.

A  Britain's Got Talent első győztese állítólag korábban sehol sem állította még ki képeit, március közepéig a Világsztár a Föld körül című tárlaton a nagyközönség először láthatja együtt a többek közt a sydney-i operaházról, a velencei Canal Grandéról, a dél-koreai és észak-angliai partokról vagy épp a budapesti Lánchídról készült, lenyűgöző atmoszférájú képeit.

Az operaénekes a fotózással kapcsolatban úgy fogalmazott: sokkal inkább szeret érzésből kattintani, mintsem túlgondolni a kompozíciót. "Ebben hasonlít a zene és a fényképészet. Sokan túlságosan is el vannak foglalva a tökéletességgel és figyelmen kívül hagyják az érzelmeket. A művészet nem a tökéletességről szól. Sok esetben a tökéletlenségek tesznek minket az élmények rabjává" - mondta.

Paul Potts-ot július 1-jén és 2-án láthatják a nézők a fesztivál operaprodukciójában. A népszerű énekes az elmúlt években négy stúdióalbumot adott ki, melyek közül az első, a One Chance 13 országban volt listavezető. Többszörös platinalemezei több mint ötmillió példányban keltek el világszerte. Pályája során több mint 600 koncertet adott, közel kétmillió ember előtt.

 


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek