Minden oké: végre itt az új Coldplay album!

2015. december 07.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Hosszú várakozás után december 4-én reggel megérkezett a boltokba a hőn áhított korong, az 'A Head Full of Dreams'! A brit csapat friss lemeze úgy tűnik, hogy minden idők egyik legszínesebb Coldplay anyaga: persze nem csak a borító, hanem a rengeteg közreműködő sztár miatt is bátran kijelenthetjük ezt.

Minden oké: végre itt az új Coldplay album!

Talán sosem vendégeskedett még ennyi művész egyetlen COLDPLAY albumon sem, mint most megjelenőn, amin többek között Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo, és Merry Clayton is kivette a részét a munkából. Az 'A HEAD FULL OF DREAMS' már a megjelenése előtt több zenei oldalon toplistás lett, miután 3-án este a csapat néhány dalt eljátszott a lemezről a BBC Radio hallgatóságának. A banda ugyanekkor azt is bejelentette, hogy ők lesznek a legendás Super Bowl Halftime Show-jának a fellépői, ami lássuk be, igencsak nem kis dolog!

Azt pedig egy percig sem mondhatjuk, hogy nem a sikerhez méltón ünnepli meg az idén 17 éves zenekar a legújabb mesterművét. Az 'A Head Full of Dreams' megjelenésének örömére Chris Martinék 4-én délután a londoni stúdiójukból jelentkeztek be egy live stream erejéig. Kívánhatunk ennél többet?

Akad azonban még egy ok az örömre, hiszen az új album első videoklipje, az 'ADVENTURE OF A LIFETIME' című dalra már elérhető a Youtube-on. Ráadásul alig 48 órán belül több mint 6 millióan
voltak kíváncsiak rá! Egészen úgy tűnik tehát, hogy a Coldplay zenekar szép évet zár, 2016-ban pedig tovább dübörögnek majd, egyenesen egy amerikai-európai turné irányába.


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek