Mindenkit lesmárol a kóla: Tóth Gabi, Fluor, Majka, Radics Gigi

2015. április 29.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A híres palack 2015-ben ünnepli a 100. születésnapját, és most Magyarország ikonjai is vele ünnepelnek. A „Kiss Happiness” elnevezésű kampányban – Marilyn Monroe-hoz és Elvis Presley-hez hasonlóan – hazai hírességeket csókol meg a Coca-Cola legendás kontúrpalackja.

Mindenkit lesmárol a kóla: Tóth Gabi, Fluor, Majka, Radics Gigi

A régi idők nagyjainak – Marilyn Monroe és Elvis Presley – fotói mellett Magyarországon hazai hírességek és zenei ikonok mutatják meg ezt a csókot a „Kiss Happiness” elnevezésű kampányban. Alföldi Róbert, Majka, Radics Gigi, Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsa és Fluor Tomi lesznek a kampány arcai, akiket májustól óriásplakátokon és magazinok lapjain láthatunk majd abban a pillanatban, amikor megcsókolja őket a legendás Coca-Cola palack....

 


Képtár

  • Mindenkit lesmárol a kóla: Tóth Gabi, Fluor, Majka, Radics Gigi kép 42304
  • Mindenkit lesmárol a kóla: Tóth Gabi, Fluor, Majka, Radics Gigi kép 42305
  • Mindenkit lesmárol a kóla: Tóth Gabi, Fluor, Majka, Radics Gigi kép 42307
 

 

Szólj hozzá!


A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös buli az OMK-ban

A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös...

A nyolcvanas évek elején alakult, ma is létező két legendás punkbanda, az ETA és a Kretens ad közös koncertet november 24-én az Óbudai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

A Nemzet Metronómja, ifj. Gerdesits Ferenc dobos, azaz Faszi anyazenekarának a Quimby tekinthető, de saját zenekara, a Marlboro Man is immáron a 26. születésnapját ünnepli idén, amit egy új albummal ünnepelnek meg.

István, a király 35 – Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon!

Szinte hihetetlen, hogy az István a király rockopera idén ünnepli 35 éves évfordulóját... Az elmúlt 35 évben számos legendás feldolgozást láthattunk már. A jubileumi előadáson a rockopera koncertverzióban lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában december 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek