Nagy megtiszteltetés érte a BRAINS-t

2014/10/13  ·   Általános   ·  koncert.hu

Sikeres nyarat zárt a Brains: Magyarország első számú drum & bass zenekara szinte kivétel nélkül nagyszínpados fellépője volt a fesztiváloknak. Október 10-ével megkezdték a klubszezont, és egy nagyszabású turnéval 9 megyeszékhelyet + persze Budapestet veszik célba.

Nagy megtiszteltetés érte a BRAINS-t

A Pannónia Fesztiválon, a Fishing On Orfűn, a Volt Fesztiválon, a Campus Fesztiválon, a Strand Fesztiválon, a SZIN-en, a Belvárosi Fesztiválon, az Alterába Fesztiválon és az East Festen is a nagyszínpadon lépett fel a Brains, ezzel bebetonozta magát Magyarország legnépszerűbb koncertzenekarai közé.

A nyáron több mint 100 ezren láthatták őket, így kellő lendülettel és energiával vághatnak neki az őszi klubszezonnak. A 10 állomásos turné október 10-én indul Székesfehérváron, másnap Miskolcon játszanak, majd Kaposvár, Sopron, Szeged, Debrecen, Pécs és Veszprém következik. Egy koncert erejéig a határt is átlépik, november 8-án Nagyváradon zenélnek.

Sem az erdélyi városban, sem Somogy megye központjában nem fordultak meg korábban. A koncertsorozat – amely december 26-án Budapesten, az Akvárium Klubban zárul – a Brains eddig leglátványosabb klubturnéja lesz: ahogy a fesztiválokra, ide is speciális látványtechnikával készülnek. 

Időközben egy nagy megtiszteltetés is érte a zenekart.

- Büszkén jelentjük be: mostantól a Roland cég endorserei vagyunk! – nyilatkozta Mc Columbo. -  Az elmúlt hónapokban kiemelt támogatási szerződést írtunk alá a legendás japán céggel, amely a 70-es évek óta úttörő szerepet vállal az elektronikus hangszerek fejlődésében. Külön öröm számunkra, hogy mi vagyunk az első modern elektronikus tánczenét játszó hazai zenekar, akit támogatnak.



 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek