Ő írta Paul Walker emlékdalát, most kijön az albuma

2016. február 04.  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Charles Otto Puth jr., vagy ahogy mindenki ismeri, Charlie Puth Amerika egyik legtehetségesebb fiatal énekes-dalszerzője. A 24 éves géniuszra pár éve először a Youtube-on, majd 2015-ben akkor figyelt fel a zeneipar, mikor kiderült, hogy a rapszöveg kivételével Charlie jegyzi Wiz Khalifa Paul Walker emlékének dedikált dalát, a See You Again-t.

Ő írta Paul Walker emlékdalát, most kijön az albuma

Az ominózus szám rögtön siker lett, és persze meg sem állt a toplisták csúcsáig. A diadal után pedig végre Puth debütáló nagylemeze is megérkezett Nine Track Mind címmel, rajta a nem mindennapi tehetség eddigi legemlékezetesebb felvételeivel. Így kapott helyet a korongon a már említett, kétszeres Grammy-jelölt See You Again track Wiz Khalifával, valamint a Marvin Gaye című dal Meghan Trainor-rel. Sőt, a Nine Track Mind egy különleges duettet is rejt, melyet Charlie Selena Gomezzel énekel. A slágergyanús közös szerzeményt a két előadó We Don't Talk Anymore-nak keresztelte.

Az album első felvételébe, az érzelmes és magával ragadó One Call Away-be itt tudtok belehallgatni:


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek