Pénteken gondolj a zenére! New Music Fridays júliustól

2015. június 18.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A rajongóknak nem kell többé malmozniuk, mikor jönnek ki az új zenék: 2015. július 10-től világszerte ugyanazon a napon, 00:01-kor jelennek meg az új dalok és albumok 45 országban.

Pénteken gondolj a zenére! New Music Fridays júliustól

A New Music Fridays kezdeményezés lényege, hogy az új trackek mindig péntek hajnalban, 00:01-kor válnak elérhetővé az összes online zeneszolgáltatónál, és a CD-megjelenések is aznap reggeltől lesznek kaphatóak a lemezboltokban.

Több mint 45 ország csatlakozott már, köztük Magyarország is. Ez azt jelenti, hogy a zenerajongók minden nemzetközi megjelenéshez pénteken juthatnak hozzá, az egész világon ugyanabban az időben, illetve egészen pontosan mindenhol éjfélkor, a helyi időzónának megfelelően.

A New Music Fridays az összes nagy nemzetközi kiadó és sok-sok független cég együttműködésének eredményeként született, és természetesen minden magyarországi kiadót és a hangfelvételeiket saját kiadásban megjelentető előadókat is arra  bíztatják, hogy csatlakozzanak ehhez a nagyszabású, nemzetközi programhoz, hogy a rajongók mindig ugyanabban az időben, egyszerre juthassanak hozzá az új zenékhez, akár a digitális világban, akár hagyományos CD-formátumban.

Míg korábban a világ különböző országaiban más-más napokon jelentek meg az új kiadványok, a New Music Fridays keretében mindez egységessé válik. A péntek tehát nem csak a hétvége kezdete, hanem az új zenék napja is. Ezt a rajongók is tudni fogják, így koncentráltabb, látványosabb “buzz” alakulhat egy-egy kedvencünk új dala kapcsán.

Számos további információ tekinthető meg, angol nyelven, a www.newmusicfridays.com oldalon.

 


 

 

Szólj hozzá!


Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek