Soha többé ne nyúlj hangszerhez, különben a seggedbe dugok egy esernyőt és nyitva húzom ki!

2014. december 15.  ·   Általános   ·  Görögh Atus

Minden embernek vannak agyhalott napjai, amikor csak úgy nézeget bugyuta videókat a Youtube-on. Nálam ez szombat délelőtt volt, amikor két tányér töltött káposzta emésztése közben minden agysejtemet próbáltam totálisan kiütni a rendszeremből! Sikerült!

Soha többé ne nyúlj hangszerhez, különben a seggedbe dugok egy esernyőt és nyitva húzom ki!

A rossz zenésznél talán csak a nem jól átmosott pacalpörkölt a rosszabb! (Megjegyzem, vannak rossz zenészek, akik sajnos megélnek ebből, na, őket etetném ilyen pacallal) Szóval, ahogy néztem a vicces videókat, eljutottam az önjelölt zenekarokig, akik képesek színpadra állni egy olyan produkcióval, hogy a hangmérnöknek minimum 220-at kellett volna vezetnie az összes mikrofonba, és leönteni vízzel az egészet! Vagy csak simán az öltöző vécében konnektort rakni a piszoárba! Összeszedtem párat, ha nem akarsz katatóniába esni, javaslom, készíts be egy Tom Waitst, amit minden szörnyűség után hallgass meg.

Íme az első feldolgozás, ami a svéd Europe klasszikusa, a The final countdown! Úgy gondolom, ha ezt Joey Tempest hallaná, egyenként tépné ki szép göndör hajfürtjeit! A második egy Black Sabbath-dal, az Iron Man! Ezt hallva nem csak Ozzy harapná le a denevér fejét, hanem a teljes közönség is, ha attól abbahagynák a zenélést!Ezt azért tettem bele, mert itt nem a zenészeket hibáztatom leginkább, hanem a "karmestert", akit nyilvánosan kéne megkínozni és ólmot önteni a fülébe, hogy soha eszébe ne jusson még csak zenét hallgatni sem!Eye of the tiger.....Feltételezem ha Rocky erre a számra vonult volna be, akkor a közönséget is kiütötte volna, és végül magával is végez egy rituális öngyilkosság keretin belül...És egy újabb Europe-átirat, ami az előadók végső vissza számlálása, mielőtt a közönség levágja mindegyik karját, és az énekes nyelvéből kocsonyát csinálnak!Pink Floyd! Erre csak azt tudom mondani, hogy ettől dőlt le a berlini fal!
A végére pedig egy őszinte zenész, aki nem bírta szó nélkül hagyni ezt az egészet! Mintha csak magamat látnám!
 

A soron következő videógyűjteményemmel igyekszem mindezt orvosolni  – a számomra legjobb feldolgozásokkal! Addig is járjunk nyitott fülekkel, és ha ilyet hallunk, ne habozzunk egy jól irányzott rúgással a helyére tenni a dolgokat!


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek