Soha többé ne nyúlj hangszerhez, különben a seggedbe dugok egy esernyőt és nyitva húzom ki!

2014. december 15.  ·   Általános   ·  Görögh Atus

Minden embernek vannak agyhalott napjai, amikor csak úgy nézeget bugyuta videókat a Youtube-on. Nálam ez szombat délelőtt volt, amikor két tányér töltött káposzta emésztése közben minden agysejtemet próbáltam totálisan kiütni a rendszeremből! Sikerült!

Soha többé ne nyúlj hangszerhez, különben a seggedbe dugok egy esernyőt és nyitva húzom ki!

A rossz zenésznél talán csak a nem jól átmosott pacalpörkölt a rosszabb! (Megjegyzem, vannak rossz zenészek, akik sajnos megélnek ebből, na, őket etetném ilyen pacallal) Szóval, ahogy néztem a vicces videókat, eljutottam az önjelölt zenekarokig, akik képesek színpadra állni egy olyan produkcióval, hogy a hangmérnöknek minimum 220-at kellett volna vezetnie az összes mikrofonba, és leönteni vízzel az egészet! Vagy csak simán az öltöző vécében konnektort rakni a piszoárba! Összeszedtem párat, ha nem akarsz katatóniába esni, javaslom, készíts be egy Tom Waitst, amit minden szörnyűség után hallgass meg.

Íme az első feldolgozás, ami a svéd Europe klasszikusa, a The final countdown! Úgy gondolom, ha ezt Joey Tempest hallaná, egyenként tépné ki szép göndör hajfürtjeit! A második egy Black Sabbath-dal, az Iron Man! Ezt hallva nem csak Ozzy harapná le a denevér fejét, hanem a teljes közönség is, ha attól abbahagynák a zenélést!Ezt azért tettem bele, mert itt nem a zenészeket hibáztatom leginkább, hanem a "karmestert", akit nyilvánosan kéne megkínozni és ólmot önteni a fülébe, hogy soha eszébe ne jusson még csak zenét hallgatni sem!Eye of the tiger.....Feltételezem ha Rocky erre a számra vonult volna be, akkor a közönséget is kiütötte volna, és végül magával is végez egy rituális öngyilkosság keretin belül...És egy újabb Europe-átirat, ami az előadók végső vissza számlálása, mielőtt a közönség levágja mindegyik karját, és az énekes nyelvéből kocsonyát csinálnak!Pink Floyd! Erre csak azt tudom mondani, hogy ettől dőlt le a berlini fal!
A végére pedig egy őszinte zenész, aki nem bírta szó nélkül hagyni ezt az egészet! Mintha csak magamat látnám!
 

A soron következő videógyűjteményemmel igyekszem mindezt orvosolni  – a számomra legjobb feldolgozásokkal! Addig is járjunk nyitott fülekkel, és ha ilyet hallunk, ne habozzunk egy jól irányzott rúgással a helyére tenni a dolgokat!


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek