Év koncertje - szavazás

Újra kívánságot teljesít Dévényi PontoslabdaTibi bácsi

2015. május 21.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Tibi bácsi ezúttal egy kisfiú kérését teljesíti, aki kedvenc együttesét, a The Biebers-t szeretné a Nagyszínpad verseny döntőjében látni. Kicsit kampányszagú, de szódával elmegy.

Újra kívánságot teljesít Dévényi PontoslabdaTibi bácsi

Természetesen örömmel teljesítem Ruben kérését, de ehhez egyedül én kevés vagyok, a rajongókra is szükség lesz. Addig is, tőlem kapott a srác egy pontos labdát - mondta Tibi bácsi, aki az elkészült videóban buzdítja a közönséget a szavazásra és magyarázza el a voksolás menetét.

A legendás műsorvezetőt a The Biebers frontembere, Puskás Peti kérte fel a forgatásra, akinek a kapcsolata több évtizedre nyúlik vissza Dévényi Tiborral.

Kisgyerekként egyszer szerepeltem a Három Kívánságban, ezért is volt igazán megható, hogy Tibi bácsi azonnal elvállalta a felkérést, és mellénk állt a versenyben - árulta el Peti. A videóban szereplő srác Ruben, a zenekar dobosának, Gerendás Daninak az öccse, így nem véletlen, hogy a banda egyik legnagyobb rajongója. 

A The Biebers minden lehetséges eszközt igyekszik megragadni, hogy minél közelebb kerüljenek a győzelemhez, hiszen hatalmas mérföldkő a Nagyszínpad a banda életében.

Mindenképpen szerettük volna a közönségünk figyelmét felhívni erre a lehetőségre, hiszen nagyon boldogok vagyunk, hogy bekerültünk a versenybe. Remek alkalom a zenekar számára, hogy nagy közönség előtt is bemutassuk, milyenek vagyunk élőben. Szeretnénk, ha látnák és hallanák, mennyit dolgoztunk az elmúlt egy évben azon, hogy amikor azt mondják a dalainkra, hogy nemzetközi színvonalúak, akkor a koncerten ne csalódjon senki, hanem megérezzék, mi is az a sexizés!

Fotó innen


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek