Újra kívánságot teljesít Dévényi PontoslabdaTibi bácsi

2015. május 21.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Tibi bácsi ezúttal egy kisfiú kérését teljesíti, aki kedvenc együttesét, a The Biebers-t szeretné a Nagyszínpad verseny döntőjében látni. Kicsit kampányszagú, de szódával elmegy.

Újra kívánságot teljesít Dévényi PontoslabdaTibi bácsi

Természetesen örömmel teljesítem Ruben kérését, de ehhez egyedül én kevés vagyok, a rajongókra is szükség lesz. Addig is, tőlem kapott a srác egy pontos labdát - mondta Tibi bácsi, aki az elkészült videóban buzdítja a közönséget a szavazásra és magyarázza el a voksolás menetét.

A legendás műsorvezetőt a The Biebers frontembere, Puskás Peti kérte fel a forgatásra, akinek a kapcsolata több évtizedre nyúlik vissza Dévényi Tiborral.

Kisgyerekként egyszer szerepeltem a Három Kívánságban, ezért is volt igazán megható, hogy Tibi bácsi azonnal elvállalta a felkérést, és mellénk állt a versenyben - árulta el Peti. A videóban szereplő srác Ruben, a zenekar dobosának, Gerendás Daninak az öccse, így nem véletlen, hogy a banda egyik legnagyobb rajongója. 

A The Biebers minden lehetséges eszközt igyekszik megragadni, hogy minél közelebb kerüljenek a győzelemhez, hiszen hatalmas mérföldkő a Nagyszínpad a banda életében.

Mindenképpen szerettük volna a közönségünk figyelmét felhívni erre a lehetőségre, hiszen nagyon boldogok vagyunk, hogy bekerültünk a versenybe. Remek alkalom a zenekar számára, hogy nagy közönség előtt is bemutassuk, milyenek vagyunk élőben. Szeretnénk, ha látnák és hallanák, mennyit dolgoztunk az elmúlt egy évben azon, hogy amikor azt mondják a dalainkra, hogy nemzetközi színvonalúak, akkor a koncerten ne csalódjon senki, hanem megérezzék, mi is az a sexizés!

Fotó innen


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek