West Balkán-szindróma 24 áldozattal egy koncerten

2014. július 30.  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

Guineában legkevesebb 24-en meghaltak és több tucatnyian megsérültek egy koncerten kitört pánikban kedd éjjel - közölték a nyugat-afrikai ország hatóságai.

West Balkán-szindróma 24 áldozattal egy koncerten

A tolongás az Instinct Killers koncertjén tört ki a főváros, Conakry egyik külvárosában, Ratomában. A strandon nagy tömeg gyűlt össze, hogy meghallgassák a rendkívül népszerű rapegyüttest, valamint az est többi fellépőjét. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért tört ki a pánik.

A mentők 24 holttestet, köztük 13 lányét, szállítottak el a helyszínről, és sok a sebesült is.
A kormány, amely rettenetes tragédiának nevezte a történteket, egyhetes gyászt hirdetett, közben vizsgálat indult és leállították a hasonló tömegrendezvények szervezését és lebonyolítását is.

 


 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek