A Dream Theater újra Magyarországon! 2011.02.17.

2012. január 19.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Augusztusban már járt Magyarországon a Dream Theater de aki akkor látta őket az most teljesen másfajta élményre készüljön fel. Most legújabb, szeptember 11-én megjelent A Dramatic Turn of Events albumuk kapcsán lépnek színpadra a Budapest Sportarénában.

A Dream Theater újra Magyarországon! 2011.02.17.


Ha olyan együttest keresnénk, aki körül viharos gyorsasággal változnak a dolgok, akkor ők lennének az első számú jelöltek. Mike Portnoy alapító dobos kiválása után, a legvadabb pletykák kaptak szárnya, volt olyan, aki még a megszűnésüket sem tartotta kizártnak. Szerencsére ez nem következett be, és még nagyobb cáfolatként egy új lemez megjelenését is bejelentették. A progresszív metal rajongói is csak találgattak, hogy merre haladnak tovább, és erre még ők maguk is rájátszottak. Sokáig az új dobos, Mike Mangini nevét sem hozták nyilvánosságra, és az albumról sem voltak hajlandók nyilatkozni. Most megtörik a jég, és élőben láthatjuk, mi újat tud nyújtani a világ egyik leghíresebb zenekara.

 

 

Mind a kritikusok, mind a rajongók elismerően nyilatkoznak A Dramatic Turn of Events-ről, a régi idők folytatásának tartják, méltónak a Dream Theater eddigi munkásságához. A koncertről is ugyanezen hangvételben nyilatkoznak, az előadásmódot szuggesztívnek, és igazi, semmi mással össze nem téveszthetően eredetinek tartják, beleértve a fantasztikus hang és fénytechnikát is. Mike Mangini tökéletesen belesimult a csapatba, dobolását csukott szemmel lehetetlen elődjétől megkülönböztetni. James LaBrie sem változott semmit, éneke még mindig képes elvarázsolni, és egy másik világba repíteni hallgatóságát. Akit külön mégis érdemes kiemelni az John Petrucci, aki évről évre egyre jobban játszik, és szinte koncertről-koncertre érezni rajta, ahogy fejlődik. Érdemes meghallgatni őt a szólók alkalmával, mert egy kivételes egyéniségű és zseniális tudású gitárosról van szó, aki még ezt a fantasztikus koncertet is képes még felejthetetlenebbé tenni.

 


A koncertre jegyek rendkívül kedvező áron kerülnek kibocsájtásra, ezért várhatóan rövid időn belül elfogynak, ön se késlekedjen tovább.

 

Jegyrendelés ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek