A Dream Theater újra Magyarországon! 2011.02.17.

2012. január 19.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Augusztusban már járt Magyarországon a Dream Theater de aki akkor látta őket az most teljesen másfajta élményre készüljön fel. Most legújabb, szeptember 11-én megjelent A Dramatic Turn of Events albumuk kapcsán lépnek színpadra a Budapest Sportarénában.

A Dream Theater újra Magyarországon! 2011.02.17.


Ha olyan együttest keresnénk, aki körül viharos gyorsasággal változnak a dolgok, akkor ők lennének az első számú jelöltek. Mike Portnoy alapító dobos kiválása után, a legvadabb pletykák kaptak szárnya, volt olyan, aki még a megszűnésüket sem tartotta kizártnak. Szerencsére ez nem következett be, és még nagyobb cáfolatként egy új lemez megjelenését is bejelentették. A progresszív metal rajongói is csak találgattak, hogy merre haladnak tovább, és erre még ők maguk is rájátszottak. Sokáig az új dobos, Mike Mangini nevét sem hozták nyilvánosságra, és az albumról sem voltak hajlandók nyilatkozni. Most megtörik a jég, és élőben láthatjuk, mi újat tud nyújtani a világ egyik leghíresebb zenekara.

 

 

Mind a kritikusok, mind a rajongók elismerően nyilatkoznak A Dramatic Turn of Events-ről, a régi idők folytatásának tartják, méltónak a Dream Theater eddigi munkásságához. A koncertről is ugyanezen hangvételben nyilatkoznak, az előadásmódot szuggesztívnek, és igazi, semmi mással össze nem téveszthetően eredetinek tartják, beleértve a fantasztikus hang és fénytechnikát is. Mike Mangini tökéletesen belesimult a csapatba, dobolását csukott szemmel lehetetlen elődjétől megkülönböztetni. James LaBrie sem változott semmit, éneke még mindig képes elvarázsolni, és egy másik világba repíteni hallgatóságát. Akit külön mégis érdemes kiemelni az John Petrucci, aki évről évre egyre jobban játszik, és szinte koncertről-koncertre érezni rajta, ahogy fejlődik. Érdemes meghallgatni őt a szólók alkalmával, mert egy kivételes egyéniségű és zseniális tudású gitárosról van szó, aki még ezt a fantasztikus koncertet is képes még felejthetetlenebbé tenni.

 


A koncertre jegyek rendkívül kedvező áron kerülnek kibocsájtásra, ezért várhatóan rövid időn belül elfogynak, ön se késlekedjen tovább.

 

Jegyrendelés ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült...

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális programokat, különleges gasztroeseményeket, világsztárokat és több száz hazai zenészt felvonultató programdömping.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek