A Dream Theater újra Magyarországon! 2011.02.17.

2012. január 19.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Augusztusban már járt Magyarországon a Dream Theater de aki akkor látta őket az most teljesen másfajta élményre készüljön fel. Most legújabb, szeptember 11-én megjelent A Dramatic Turn of Events albumuk kapcsán lépnek színpadra a Budapest Sportarénában.

A Dream Theater újra Magyarországon! 2011.02.17.


Ha olyan együttest keresnénk, aki körül viharos gyorsasággal változnak a dolgok, akkor ők lennének az első számú jelöltek. Mike Portnoy alapító dobos kiválása után, a legvadabb pletykák kaptak szárnya, volt olyan, aki még a megszűnésüket sem tartotta kizártnak. Szerencsére ez nem következett be, és még nagyobb cáfolatként egy új lemez megjelenését is bejelentették. A progresszív metal rajongói is csak találgattak, hogy merre haladnak tovább, és erre még ők maguk is rájátszottak. Sokáig az új dobos, Mike Mangini nevét sem hozták nyilvánosságra, és az albumról sem voltak hajlandók nyilatkozni. Most megtörik a jég, és élőben láthatjuk, mi újat tud nyújtani a világ egyik leghíresebb zenekara.

 

 

Mind a kritikusok, mind a rajongók elismerően nyilatkoznak A Dramatic Turn of Events-ről, a régi idők folytatásának tartják, méltónak a Dream Theater eddigi munkásságához. A koncertről is ugyanezen hangvételben nyilatkoznak, az előadásmódot szuggesztívnek, és igazi, semmi mással össze nem téveszthetően eredetinek tartják, beleértve a fantasztikus hang és fénytechnikát is. Mike Mangini tökéletesen belesimult a csapatba, dobolását csukott szemmel lehetetlen elődjétől megkülönböztetni. James LaBrie sem változott semmit, éneke még mindig képes elvarázsolni, és egy másik világba repíteni hallgatóságát. Akit külön mégis érdemes kiemelni az John Petrucci, aki évről évre egyre jobban játszik, és szinte koncertről-koncertre érezni rajta, ahogy fejlődik. Érdemes meghallgatni őt a szólók alkalmával, mert egy kivételes egyéniségű és zseniális tudású gitárosról van szó, aki még ezt a fantasztikus koncertet is képes még felejthetetlenebbé tenni.

 


A koncertre jegyek rendkívül kedvező áron kerülnek kibocsájtásra, ezért várhatóan rövid időn belül elfogynak, ön se késlekedjen tovább.

 

Jegyrendelés ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júniusban!

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb...

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

A szám a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeit takarja, a dalcím a Wham! egyik jól (unásig?) ismert slágerét, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szól.

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy közös before-partyval – Magyarország egyetlen kacatpoprock zenekarának idei egyetlen bulija az A38 Hajón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek