Év koncertje - szavazás

A francia Crazy Horse revüshow Budapestre érkezik!

2011. november 07.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

November 10-én és 11-én Franciaország legendásan pikáns show műsora mutatkozik be a RAM Colosseumban.

A francia Crazy Horse revüshow Budapestre érkezik!

 

Egy meztelen női testnek is megvan a varázsa, de igazán erotikussá az teszi, ha ravaszul felöltözik. Az egy pillanatra kivillanó kívánatos combok, popsik és egyéb testrészek képesek csak arra hogy felkorbácsolják nézőikben a vágyat, és egyenesen az őrületbe kergessék. Amennyiben mindezt nem egy, hanem egész tucatnyi gyönyörű hölgytől kapjuk, akik közben táncolnak és énekelnek is, akkor úgy érezhetjük magunkat, mintha a menyországban lennénk. Ezt és még ennél is többet nyújt nekünk a Crazy Horse legendásan csábító női legénysége, akik mellékesen kiválóan képzett táncosok és énekesek is. Bevezetnek minket abba az elvarázsolt világba, ahol az ízlésesen bemutatott meztelenség, pikáns humorral keveredik, a különleges jelmezek, a látványos vetítés és a fényhatások pedig nemhogy elfedik, hanem kiemelik kíváncsiságunk tárgyát.

 


Mindezt tetézi, hogy az elmúlt években olyan hírességek is felléptek a műsorban, mint a legendás Dita Von Teese, kinek pezsgőfürdős száma mára legendássá vált, vagy Pamela Anderson, akit azt hiszem senkinek sem kell bemutatni.

 

 

 

 

A koreográfiát pedig nem más, mint a világhírű Philippe Decoulfé tervezte. A neve az 1994-es téli olimpia műsorainak rendezése után került fel a nemzetközileg keresett hírességek közé, és azóta látványos cirkuszi előadások és a Párizsi Champs-Elysées leghíresebb felvonulásának koreografálására is felkérték.
Minden adott tehát ahhoz, hogy ezen a két napon elmerüljünk a pikáns csábítások és a gyönyörű női testek élvezetében, ráadásul mindezt Budapest legújabb és egyik legszebb szórakozóhelyén tehetjük meg.
Jegyek már csak korlátozott számban érhetők el, aki késik, az lemarad élete legnagyobb élményéről...


 

 

Szólj hozzá!


Ági 60  – meg a resztli

Ági 60 – meg a resztli

Lehet, hogy igazából nem is ez a koncert címe, merthogy az „igazi” Ági 60 koncert kicsit több mint két éve volt az egykori Fáklya művházban,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek