A francia Crazy Horse revüshow Budapestre érkezik!

2011/11/07  ·   Archívum   ·  koncert.hu

November 10-én és 11-én Franciaország legendásan pikáns show műsora mutatkozik be a RAM Colosseumban.

A francia Crazy Horse revüshow Budapestre érkezik!

 

Egy meztelen női testnek is megvan a varázsa, de igazán erotikussá az teszi, ha ravaszul felöltözik. Az egy pillanatra kivillanó kívánatos combok, popsik és egyéb testrészek képesek csak arra hogy felkorbácsolják nézőikben a vágyat, és egyenesen az őrületbe kergessék. Amennyiben mindezt nem egy, hanem egész tucatnyi gyönyörű hölgytől kapjuk, akik közben táncolnak és énekelnek is, akkor úgy érezhetjük magunkat, mintha a menyországban lennénk. Ezt és még ennél is többet nyújt nekünk a Crazy Horse legendásan csábító női legénysége, akik mellékesen kiválóan képzett táncosok és énekesek is. Bevezetnek minket abba az elvarázsolt világba, ahol az ízlésesen bemutatott meztelenség, pikáns humorral keveredik, a különleges jelmezek, a látványos vetítés és a fényhatások pedig nemhogy elfedik, hanem kiemelik kíváncsiságunk tárgyát.

 


Mindezt tetézi, hogy az elmúlt években olyan hírességek is felléptek a műsorban, mint a legendás Dita Von Teese, kinek pezsgőfürdős száma mára legendássá vált, vagy Pamela Anderson, akit azt hiszem senkinek sem kell bemutatni.

 

 

 

 

A koreográfiát pedig nem más, mint a világhírű Philippe Decoulfé tervezte. A neve az 1994-es téli olimpia műsorainak rendezése után került fel a nemzetközileg keresett hírességek közé, és azóta látványos cirkuszi előadások és a Párizsi Champs-Elysées leghíresebb felvonulásának koreografálására is felkérték.
Minden adott tehát ahhoz, hogy ezen a két napon elmerüljünk a pikáns csábítások és a gyönyörű női testek élvezetében, ráadásul mindezt Budapest legújabb és egyik legszebb szórakozóhelyén tehetjük meg.
Jegyek már csak korlátozott számban érhetők el, aki késik, az lemarad élete legnagyobb élményéről...


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek