A TOTO újra Budapesten!

2012. augusztus 01.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Augusztus 21-én a PeCsa Music Gardenben ismét csoda történik. A nézőtéren az egy négyzetméterre eső zenészek száma jelentősen emelkedni fog, a dallamos sláger rock és a különleges, megfejtős zene szerelmesei randevút adnak egymásnak, hiszen JÖN A TOTO!

A TOTO újra Budapesten!


Steve Lukhater, David Paich, Simon Phillips hat év elteltével újra eljön hozzánk. A nagy slágereiket (Afrika, Hold The Line) is el fogják játszani, addig a közönség le sem engedné őket a színpadról. De várható brutális dobszóló éppúgy, mint a leginkább TOTO-ra jellemző különleges zenei megfejtések sorozata, melyekkel rendre elvarázsolják a közönséget. Rajongóknak kötelező, rockereknek erősen ajánlott! Azok névsora, akikkel Stewe Lukather már együtt játszott, elég húzós: Michael Jackson, Eddie Van Halen, Carlos Santana, Jeff Beck, Elton John, Quincy Jones, Al Di Meola, Eric Clapton, Cher, Lionel Richie, Art Garfunkel és még sokan mások. A kezéhez készített gitárokat - Music Man Luke gitárok- az Ernie Ball gyártja.

A Los Angelesben 1976-ban alakult Toto lemezeiből eddig összesen 35 millió példányt adtak el világszerte. Az Africa című dalt tartalmazó Toto IV című album (1982) a rockzene történetében először kapott 6 Grammy-díjat. Steve Lukather gitáros szólóban többször is járt Magyarországon, legutóbb tavaly novemberben a Millenáris Teátrumban lépett fel.
Időpont: 2012.08.21. 20:30
Helyszín: Budapest, PeCsa Music Garden (1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.)
Jegyek: elővételben 10.900.-Ft, a koncert napján 11.500.-Ft

 


 

 

Szólj hozzá!


Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

A PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál keretein belül Budapestre érkezett Marco Barotti olasz hangtervező audio-vizuális installációja, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a Hajógyári, hanem a fesztivál. Ez alatt a száznegyven év alatt rengeteg szervezővel/fellépővel/látogatóval és megannyi feltűnő, eltűnő helyszínnel, színpaddal, no meg számos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
Charlie
Charlie
Budapest 
BOOM BOOM
BOOM BOOM
Budapest