Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna

2012. április 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Bryan Adams újra Magyarországon! A 2007-es Kapcsolat Koncert egykori fellépője ismét hazánkba látogat, hogy simogatóan érdes hangjával beleénekelje magát a szívünkbe - ha már a Kapcsolat Koncerttől átmenetileg el kellett búcsúznunk, mert forrás hiányában a T-csoport idén nem rendezi meg.

Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna


Gyorsan fussuk át a kötelező köröket, melyekből kiderül, hogy 32 év éneklés alatt 65 millió lemezt adott el, számtalan slágerlistás számot szerzett, és szinte az összes többi világsztárral együtt dolgozott már. Már első lemezein látszott, hogy elsősorban elgondolkoztató rock balladái lesznek azok, melyek megtalálják az utat a közönség szívéhez. A Straight From The Heart vagy a This Time sikere jelezte, hogy ennek a kanadai fiatalembernek helye van a zenei életben. A gyors siker nem szállt a fejébe, pályafutása alatt végig megőrizte közvetlenségét és egyszerűségét. A dalok, melyeket írt, olyan témákkal foglalkoztak, melyek bárkivel megtörténhetnek, és ez tette őt annyira szerethetővé.Érdekesség, hogy nem csak zenészként aratott sikereket, fotózni is megtanult, és ebben legalább olyan tehetséges. Készített képeket a Vogue és a Harper's Bazaar részére is, mely újságok a divatban a non-plusz ultrát jelentik, a csúcsot ahova minden fotós be szeretne kerülni.Hazánkba régi nagy slágereivel érkezik, elhangzik szinte az összes olyan szám, mely őt híressé tette. Jellegzetes torokhangján el fogja énekelni a Please Forgive Me-t, a Cant Stop This Thing We Started-ed és még sok-sok olyan számot, amitől könnybe lábad a negyvenesek szeme. A pontos számlista még változhat, de ami biztos: csalódni nem fogunk benne. A XX. század egyik legnagyobb egyénisége, a zeneszerző és énekes Bryan Adams, mostani koncertkörútján a kritikusok szerint is élete legjobb teljesítményét nyújtja. 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek