Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna

2012. április 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Bryan Adams újra Magyarországon! A 2007-es Kapcsolat Koncert egykori fellépője ismét hazánkba látogat, hogy simogatóan érdes hangjával beleénekelje magát a szívünkbe - ha már a Kapcsolat Koncerttől átmenetileg el kellett búcsúznunk, mert forrás hiányában a T-csoport idén nem rendezi meg.

Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna


Gyorsan fussuk át a kötelező köröket, melyekből kiderül, hogy 32 év éneklés alatt 65 millió lemezt adott el, számtalan slágerlistás számot szerzett, és szinte az összes többi világsztárral együtt dolgozott már. Már első lemezein látszott, hogy elsősorban elgondolkoztató rock balladái lesznek azok, melyek megtalálják az utat a közönség szívéhez. A Straight From The Heart vagy a This Time sikere jelezte, hogy ennek a kanadai fiatalembernek helye van a zenei életben. A gyors siker nem szállt a fejébe, pályafutása alatt végig megőrizte közvetlenségét és egyszerűségét. A dalok, melyeket írt, olyan témákkal foglalkoztak, melyek bárkivel megtörténhetnek, és ez tette őt annyira szerethetővé.Érdekesség, hogy nem csak zenészként aratott sikereket, fotózni is megtanult, és ebben legalább olyan tehetséges. Készített képeket a Vogue és a Harper's Bazaar részére is, mely újságok a divatban a non-plusz ultrát jelentik, a csúcsot ahova minden fotós be szeretne kerülni.Hazánkba régi nagy slágereivel érkezik, elhangzik szinte az összes olyan szám, mely őt híressé tette. Jellegzetes torokhangján el fogja énekelni a Please Forgive Me-t, a Cant Stop This Thing We Started-ed és még sok-sok olyan számot, amitől könnybe lábad a negyvenesek szeme. A pontos számlista még változhat, de ami biztos: csalódni nem fogunk benne. A XX. század egyik legnagyobb egyénisége, a zeneszerző és énekes Bryan Adams, mostani koncertkörútján a kritikusok szerint is élete legjobb teljesítményét nyújtja. 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek