Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna

2012/04/28  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Bryan Adams újra Magyarországon! A 2007-es Kapcsolat Koncert egykori fellépője ismét hazánkba látogat, hogy simogatóan érdes hangjával beleénekelje magát a szívünkbe - ha már a Kapcsolat Koncerttől átmenetileg el kellett búcsúznunk, mert forrás hiányában a T-csoport idén nem rendezi meg.

Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna


Gyorsan fussuk át a kötelező köröket, melyekből kiderül, hogy 32 év éneklés alatt 65 millió lemezt adott el, számtalan slágerlistás számot szerzett, és szinte az összes többi világsztárral együtt dolgozott már. Már első lemezein látszott, hogy elsősorban elgondolkoztató rock balladái lesznek azok, melyek megtalálják az utat a közönség szívéhez. A Straight From The Heart vagy a This Time sikere jelezte, hogy ennek a kanadai fiatalembernek helye van a zenei életben. A gyors siker nem szállt a fejébe, pályafutása alatt végig megőrizte közvetlenségét és egyszerűségét. A dalok, melyeket írt, olyan témákkal foglalkoztak, melyek bárkivel megtörténhetnek, és ez tette őt annyira szerethetővé.



Érdekesség, hogy nem csak zenészként aratott sikereket, fotózni is megtanult, és ebben legalább olyan tehetséges. Készített képeket a Vogue és a Harper's Bazaar részére is, mely újságok a divatban a non-plusz ultrát jelentik, a csúcsot ahova minden fotós be szeretne kerülni.



Hazánkba régi nagy slágereivel érkezik, elhangzik szinte az összes olyan szám, mely őt híressé tette. Jellegzetes torokhangján el fogja énekelni a Please Forgive Me-t, a Cant Stop This Thing We Started-ed és még sok-sok olyan számot, amitől könnybe lábad a negyvenesek szeme. A pontos számlista még változhat, de ami biztos: csalódni nem fogunk benne. A XX. század egyik legnagyobb egyénisége, a zeneszerző és énekes Bryan Adams, mostani koncertkörútján a kritikusok szerint is élete legjobb teljesítményét nyújtja.



 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek