Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna

2012. április 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Bryan Adams újra Magyarországon! A 2007-es Kapcsolat Koncert egykori fellépője ismét hazánkba látogat, hogy simogatóan érdes hangjával beleénekelje magát a szívünkbe - ha már a Kapcsolat Koncerttől átmenetileg el kellett búcsúznunk, mert forrás hiányában a T-csoport idén nem rendezi meg.

Bryan Adams koncert - július 29. Budapest Sportaréna


Gyorsan fussuk át a kötelező köröket, melyekből kiderül, hogy 32 év éneklés alatt 65 millió lemezt adott el, számtalan slágerlistás számot szerzett, és szinte az összes többi világsztárral együtt dolgozott már. Már első lemezein látszott, hogy elsősorban elgondolkoztató rock balladái lesznek azok, melyek megtalálják az utat a közönség szívéhez. A Straight From The Heart vagy a This Time sikere jelezte, hogy ennek a kanadai fiatalembernek helye van a zenei életben. A gyors siker nem szállt a fejébe, pályafutása alatt végig megőrizte közvetlenségét és egyszerűségét. A dalok, melyeket írt, olyan témákkal foglalkoztak, melyek bárkivel megtörténhetnek, és ez tette őt annyira szerethetővé.Érdekesség, hogy nem csak zenészként aratott sikereket, fotózni is megtanult, és ebben legalább olyan tehetséges. Készített képeket a Vogue és a Harper's Bazaar részére is, mely újságok a divatban a non-plusz ultrát jelentik, a csúcsot ahova minden fotós be szeretne kerülni.Hazánkba régi nagy slágereivel érkezik, elhangzik szinte az összes olyan szám, mely őt híressé tette. Jellegzetes torokhangján el fogja énekelni a Please Forgive Me-t, a Cant Stop This Thing We Started-ed és még sok-sok olyan számot, amitől könnybe lábad a negyvenesek szeme. A pontos számlista még változhat, de ami biztos: csalódni nem fogunk benne. A XX. század egyik legnagyobb egyénisége, a zeneszerző és énekes Bryan Adams, mostani koncertkörútján a kritikusok szerint is élete legjobb teljesítményét nyújtja. 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek