Év koncertje - szavazás

Chris Rea 2012.02.15.

2011. december 20.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Majdnem napra pontosan egy évvel 2011-es fellépését követően, újra eljön hozzánk a blues egyik legnagyobb gitárosa, Chris Rea!

Chris Rea 2012.02.15.


Szeptemberben megjelent Santo Spirito Blues lemeze ad apropót arra, hogy ismét megcsodálhassuk a színpadon, és halljuk, amint csodákat művel gitárjával. Soha senki más nem képes olyan gyönyörű előadással megörvendeztetni minket, mint ő, és ezt az alkalmat nem szabad kihagyni.
A Santo Spirito Blues nem egy egyszerű lemez, már csak annak okán sem, hogy 5 darabból áll: 3 CD és 2 DVD található a dobozban. Az új számokat tartalmazó lemez mellett (ezt egyébként „szólóban" is meg lehet venni) a 2 DVD egy-egy Chris Rea által rendezett filmet tartalmaz, egy Firenzéről szólót és egy másikat a spanyol bikaviadalokról. Ezeknek kísérőzenéit tette fel a másik 2 CD lemezre, melyek akár önmagukban is megállják a helyüket. Nem váltják meg a világot, most nem ez volt a cél, de nagyon kellemes ellazulást és kikapcsolódást nyújtanak.

 

 

Abban a szerencsében van részünk, hogy Chris Rea-t koncertkörútja elején láthatjuk, mi vagyunk a nyolcadikok, akiknek bemutatja ezt az előadást, így teljes joggal várhatjuk ,hogy frissen és erőteljesen játsszon. Aki ott volt tavaly, az tudja milyen hangulatot képes teremteni percek alatt, aki pedig nem, annak őszintén ajánlom, jöjjön el, és nézze meg élőben mire képes a ma élő egyik legnagyobb gitármágus.

 


Közeledik a karácsony, és aki még nem vett semmit, az ne gondolkozzon tovább, mert az előadásra jegyek már kaphatók ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek