Chris Rea 2012.02.15.

2011. december 20.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Majdnem napra pontosan egy évvel 2011-es fellépését követően, újra eljön hozzánk a blues egyik legnagyobb gitárosa, Chris Rea!

Chris Rea 2012.02.15.


Szeptemberben megjelent Santo Spirito Blues lemeze ad apropót arra, hogy ismét megcsodálhassuk a színpadon, és halljuk, amint csodákat művel gitárjával. Soha senki más nem képes olyan gyönyörű előadással megörvendeztetni minket, mint ő, és ezt az alkalmat nem szabad kihagyni.
A Santo Spirito Blues nem egy egyszerű lemez, már csak annak okán sem, hogy 5 darabból áll: 3 CD és 2 DVD található a dobozban. Az új számokat tartalmazó lemez mellett (ezt egyébként „szólóban" is meg lehet venni) a 2 DVD egy-egy Chris Rea által rendezett filmet tartalmaz, egy Firenzéről szólót és egy másikat a spanyol bikaviadalokról. Ezeknek kísérőzenéit tette fel a másik 2 CD lemezre, melyek akár önmagukban is megállják a helyüket. Nem váltják meg a világot, most nem ez volt a cél, de nagyon kellemes ellazulást és kikapcsolódást nyújtanak.

 

 

Abban a szerencsében van részünk, hogy Chris Rea-t koncertkörútja elején láthatjuk, mi vagyunk a nyolcadikok, akiknek bemutatja ezt az előadást, így teljes joggal várhatjuk ,hogy frissen és erőteljesen játsszon. Aki ott volt tavaly, az tudja milyen hangulatot képes teremteni percek alatt, aki pedig nem, annak őszintén ajánlom, jöjjön el, és nézze meg élőben mire képes a ma élő egyik legnagyobb gitármágus.

 


Közeledik a karácsony, és aki még nem vett semmit, az ne gondolkozzon tovább, mert az előadásra jegyek már kaphatók ITT.


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek