Chris Rea 2012.02.15.

2011. december 20.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Majdnem napra pontosan egy évvel 2011-es fellépését követően, újra eljön hozzánk a blues egyik legnagyobb gitárosa, Chris Rea!

Chris Rea 2012.02.15.


Szeptemberben megjelent Santo Spirito Blues lemeze ad apropót arra, hogy ismét megcsodálhassuk a színpadon, és halljuk, amint csodákat művel gitárjával. Soha senki más nem képes olyan gyönyörű előadással megörvendeztetni minket, mint ő, és ezt az alkalmat nem szabad kihagyni.
A Santo Spirito Blues nem egy egyszerű lemez, már csak annak okán sem, hogy 5 darabból áll: 3 CD és 2 DVD található a dobozban. Az új számokat tartalmazó lemez mellett (ezt egyébként „szólóban" is meg lehet venni) a 2 DVD egy-egy Chris Rea által rendezett filmet tartalmaz, egy Firenzéről szólót és egy másikat a spanyol bikaviadalokról. Ezeknek kísérőzenéit tette fel a másik 2 CD lemezre, melyek akár önmagukban is megállják a helyüket. Nem váltják meg a világot, most nem ez volt a cél, de nagyon kellemes ellazulást és kikapcsolódást nyújtanak.

 

 

Abban a szerencsében van részünk, hogy Chris Rea-t koncertkörútja elején láthatjuk, mi vagyunk a nyolcadikok, akiknek bemutatja ezt az előadást, így teljes joggal várhatjuk ,hogy frissen és erőteljesen játsszon. Aki ott volt tavaly, az tudja milyen hangulatot képes teremteni percek alatt, aki pedig nem, annak őszintén ajánlom, jöjjön el, és nézze meg élőben mire képes a ma élő egyik legnagyobb gitármágus.

 


Közeledik a karácsony, és aki még nem vett semmit, az ne gondolkozzon tovább, mert az előadásra jegyek már kaphatók ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Jamie Winchester és Hrutka Róbert újra egy színpadon!

Jamie Winchester és Hrutka Róbert újra egy színpadon!

Közkívánatra újra együtt koncertezik a nyerő páros, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, ráadásul a megannyi telt házat megélt Wood & Strings...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

A Tom's Diner étlapján van Suzanne Vega menü is! Vajon vega?

A Vasárnapi Hírek interjút közölt Suzanne Vegával. Ebben a beszélgetésben emlegették Tom híres éttermét.

44 éves korában váratlanul elhunyt az All That Remains gitárosa, Oli Herbert

A massachusettsi heavy metal együttes, az All That Remains szerdán jelentette be, hogy gitárosuk, Oli Herbert 44 évesen elhunyt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek