Chris Rea 2012.02.15.

2011. december 20.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Majdnem napra pontosan egy évvel 2011-es fellépését követően, újra eljön hozzánk a blues egyik legnagyobb gitárosa, Chris Rea!

Chris Rea 2012.02.15.


Szeptemberben megjelent Santo Spirito Blues lemeze ad apropót arra, hogy ismét megcsodálhassuk a színpadon, és halljuk, amint csodákat művel gitárjával. Soha senki más nem képes olyan gyönyörű előadással megörvendeztetni minket, mint ő, és ezt az alkalmat nem szabad kihagyni.
A Santo Spirito Blues nem egy egyszerű lemez, már csak annak okán sem, hogy 5 darabból áll: 3 CD és 2 DVD található a dobozban. Az új számokat tartalmazó lemez mellett (ezt egyébként „szólóban" is meg lehet venni) a 2 DVD egy-egy Chris Rea által rendezett filmet tartalmaz, egy Firenzéről szólót és egy másikat a spanyol bikaviadalokról. Ezeknek kísérőzenéit tette fel a másik 2 CD lemezre, melyek akár önmagukban is megállják a helyüket. Nem váltják meg a világot, most nem ez volt a cél, de nagyon kellemes ellazulást és kikapcsolódást nyújtanak.

 

 

Abban a szerencsében van részünk, hogy Chris Rea-t koncertkörútja elején láthatjuk, mi vagyunk a nyolcadikok, akiknek bemutatja ezt az előadást, így teljes joggal várhatjuk ,hogy frissen és erőteljesen játsszon. Aki ott volt tavaly, az tudja milyen hangulatot képes teremteni percek alatt, aki pedig nem, annak őszintén ajánlom, jöjjön el, és nézze meg élőben mire képes a ma élő egyik legnagyobb gitármágus.

 


Közeledik a karácsony, és aki még nem vett semmit, az ne gondolkozzon tovább, mert az előadásra jegyek már kaphatók ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember halálához vezetett – jelentette az olasz sajtó...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek