Egy hónap múlva indul a SZIN

2011/07/22  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egy hónap múlva indul a Szegedi Ifjúsági napok, azaz a SZIN, egy igazi világsztárral a fellépők közt!

Egy hónap múlva indul a SZIN
A hazai zenei élet legnagyobbjai lépnek fel Szegeden, és a programot nemzetközi előadók is színesítik. Megtalálhatjuk köztük a Besh o droM-ot, a Magna Cum Laude-t, a PASO-t és a mindig hatalmas tömegeket megmozgatni képes 30Y-t is. Külföldről is neves előadók jönnek, Németországból a népzenét poppal keverő N.O.H.A., a Kanadai pop-punk Simple Plan, a Jamaikai Diana King (akinek Shy Guy című száma előre borítékolhatóan hatalmas siker lesz). Az utolsó nap pedig egy igazi világsztár a kétszeres Grammy díjra jelölt, és számtalan más elismerést besöpört amerikai Kelis lesz a SZIN nagyszínpad fellépője. A jelen kor egyik legnagyobb hatású előadója, Acapella című számával mindenhol sikert arat, és hazájában a Dance/Electronic Albums listán egészen az 5. helyig tornázta fel magát, és világszerte több mint 45.000 példányban kelt el az ezt a számot is tartalmazó lemez.

 

 

Öt színpad, egy bár és egy Borudvar (melyen szintén lesznek fellépők) is biztosítja, hogy felejthetetlen legyen ez a négy nap, augusztus 24 - 27. között. A hazaiak közül még kiemelném egyik kedvencemet, a szájharmonika hazai királyát Ferenczi Györgyöt és a Rackajamot, akik az első napon lépnek fel a Nagyszínpadon, de ott lesz még az Ocho Macho is, akik nemrég írták bele a szívembe magukat az El Mundo Fantastico dalukkal.

 

 

A keményebb zenék kedvelői sem maradnak ki a sorból, a Watch My Dying ismét zúzósra veszi a figurát és keményen odacsap a stílus rajongóinak legnagyobb örömére. Aki a rock & roll életérzésért rajong, annak hazánk egyik legkiválóbb bandája a Mystery Gang fogja elhúzni a talpalávalót, de lesz még rap, hip&hop és még rengeteg könnyen vagy nehezen behatárolható stílusú előadó.


Még felsorolni is sokáig tartana azt a közel 150 zenekart és előadót, akik ott lesznek és egyetlen céljuk lesz csak, az hogy mi jól érezzük magunkat. Mindezt úgy, hogy Szeged legszebb részén sátorozhatunk vagy bérelhetünk szobát is magunknak, és miközben nem szól a zene, felfedezhetjük a város látnivalóit is.
Hatalmas élmény lesz, kár kihagyni, hiszen a jegyek rendkívül kedvezményesek, napijegy is kapható.

 

SZIN bérlet jegyrendelés ITT.

 

SZIN napijegy jegyrendelés ITT.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek