Épületes élmény a Soundon

2012/07/04  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Heineken Balaton Sound várhatóan legeredetibb és leglátványosabb partihelyszíne, a Burn Studios Frame Array lesz. A csaknem három emelet magas, monstre, pulzáló DJ pultban egyrészt az itthon még kevésbé ismert, de a nemzetközi porondon már bejáratott produkciók, illetve a partiszcénában már bizonyított szervezőcsapatok váltják egymást estéről estére.

Épületes élmény a Soundon


Minden nap délután 2-kor indul a program ezen a helyszínen, a rezidens, Blade szettjeivel. A breakbeat, glitch hop, ghetto funk, hip hop, deep house stílusokban utazó Blade 2012-ben a Nynfus Corporation-nel közösen jelentette meg első EP-jét Feel The Funk Baby címmel, amely rögtön a megjelenés hetében első volt a Juno Records breakbeat chartjában. Őt az első napon a sokoldalú, változatos zenei ízlésű Dublic páros követi, akik leginkább az electro house, dubstep, hiphop, funk és breakes gyökerekből táplálkozó szettjeikről híresek. Majd jön Andro, aki 2011-ben a DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület által évente megrendezett „Év DJ-je" választáson a Ballantine's Music Awards szakmai díját nyerte. Az első este pedig OTHERSIDE prezentációjában zajlik, benne Firedog + [mju:zik],DST, Bare Noize (UK),RobotRock. Az OTHERSIDE sorozat nyitóbuliján első alkalommal járt korábban Magyarországon a londoni producer páros BARE NOIZE, akik már akkor is ígéretes tehetségnek számítottak, ám azóta sikerült megszilárdítani helyüket a szcéna legjobbjai között. Számaik, mint a híres mc páros Foreign Beggars és a Grammy-díjas Skrillex közreműködésével létrejött 'Scatta', vagy Lady Gaga - Edge of Glory remixük gyorsan komoly elismerést hoztak a duónak. Prepare to Die néven jelent meg legutóbbi EP-jük Borgore kiadójánál a Buygore-nál.


Pénteken Blade szettje után DJ Sobek jön, akinek repertoárja már a kezdetektől széles spektrumon mozgott; hip-hop, electro, house, drum'n'bass, breakbeat, easy listening mind megtalálható a színes, ámde mégis fekete kollekcióban. Belgium kulturálisan sokszínű városából; Liége-ből érkezik Zamárdiba a dj/producer Nanophonyk, aki ha éppen nem külföldön lép fel, anyavárosában a több ezer embert vonzó 'Gooseberry' partik rezidenseként bizonyít. Éjszaka pedig a BE MASSIVE bemutatja: Mira, a korábban Introspective néven ismerős Mike Hulme (UK), az "underground" elektronikus törtütemek legnépszerűbb brit képviselője, Shack egyszemélyes projektje, az Elite Force (UK),a tech-funk irányzat hazai "apostola", Metha, és Lucky 23.


 


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek