George Michael: Symphonica Tour 2011.szeptember 19. Sportaréna

2011/07/26  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Szeptemberben ismét felpezsdül az élet a Budapest Sportarénában, elsőként Anglia egyik legnagyobb zenésze, a Wham tagjaként elhíresült George Michael érkezik meg.

George Michael: Symphonica Tour  2011.szeptember 19. Sportaréna


3 évvel világ körüli turnéjának befejezése után, Symphonica Tour néven, 15 Európai országra kiterjedő koncertkörutat ad, melynek hazánk a 6. állomása. A több mint 100 millió eladott lemez is már magáért beszél, de még egy különleges rekord is fűződik a nevéhez, egy Angliai felmérés szerint 1984 és 2004 között az ő számait játszották legtöbbször a brit rádióadók. A jelenlegi turnéra a közel 30 éves előadói pályafutásának legnagyobb slágereit válogatta össze, de hogy mindez különbözzön minden eddig tőle megszokottól, most nagyzenekari kísérettel fogja őket előadni. Hallottunk már ilyet, a nemrég nálunk járt Sting is ezt az utat követte, és képes volt olyan élménnyel megajándékozni bennünket, amit azóta sem felejtünk. George Michael előtt hatalmas kihívás, hogy hogyan fogadja őt a közönség, mert az utóbbi időben inkább magánéleti problémáival került címlapra, semmint énektudásával. Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy mindent elkövet majd annak érdekében, hogy elvarázsoljon minket.

 

 

A számokat illetően csak találgatások vannak, egyenlőre senki sem mer nyilatkozni, de biztos pont a bizonytalanságban, hogy idén év elején megörvendeztette rajongóit leghíresebb lemezének a Faith-nek újramaszterelt és extrákkal kibővített verziójával. Így ha másban nem is, de abban teljesen biztosak lehetünk, hogy ennek címadó száma el fog hangozni a koncerten. Utolsó információnk szerint a Lengyel Wroclaw Philharmonic Orchestra fogja őt kísérni, hazai zenekarról egyelőre nincs szó.

 

 

 

 

Úgy tűnik, még van idő arra, hogy a koncertjegyet megvásárolják, de az előfoglalások azt mutatják, a koncert első állomásain telt ház lesz, és aki későn kap a fejéhez, az könnyen lemarad.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek