George Michael: Symphonica Tour 2011.szeptember 19. Sportaréna

2011. július 26.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Szeptemberben ismét felpezsdül az élet a Budapest Sportarénában, elsőként Anglia egyik legnagyobb zenésze, a Wham tagjaként elhíresült George Michael érkezik meg.

George Michael: Symphonica Tour  2011.szeptember 19. Sportaréna


3 évvel világ körüli turnéjának befejezése után, Symphonica Tour néven, 15 Európai országra kiterjedő koncertkörutat ad, melynek hazánk a 6. állomása. A több mint 100 millió eladott lemez is már magáért beszél, de még egy különleges rekord is fűződik a nevéhez, egy Angliai felmérés szerint 1984 és 2004 között az ő számait játszották legtöbbször a brit rádióadók. A jelenlegi turnéra a közel 30 éves előadói pályafutásának legnagyobb slágereit válogatta össze, de hogy mindez különbözzön minden eddig tőle megszokottól, most nagyzenekari kísérettel fogja őket előadni. Hallottunk már ilyet, a nemrég nálunk járt Sting is ezt az utat követte, és képes volt olyan élménnyel megajándékozni bennünket, amit azóta sem felejtünk. George Michael előtt hatalmas kihívás, hogy hogyan fogadja őt a közönség, mert az utóbbi időben inkább magánéleti problémáival került címlapra, semmint énektudásával. Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy mindent elkövet majd annak érdekében, hogy elvarázsoljon minket.

 

 

A számokat illetően csak találgatások vannak, egyenlőre senki sem mer nyilatkozni, de biztos pont a bizonytalanságban, hogy idén év elején megörvendeztette rajongóit leghíresebb lemezének a Faith-nek újramaszterelt és extrákkal kibővített verziójával. Így ha másban nem is, de abban teljesen biztosak lehetünk, hogy ennek címadó száma el fog hangozni a koncerten. Utolsó információnk szerint a Lengyel Wroclaw Philharmonic Orchestra fogja őt kísérni, hazai zenekarról egyelőre nincs szó.

 

 

 

 

Úgy tűnik, még van idő arra, hogy a koncertjegyet megvásárolják, de az előfoglalások azt mutatják, a koncert első állomásain telt ház lesz, és aki későn kap a fejéhez, az könnyen lemarad.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek