George Michael: Symphonica Tour 2011.szeptember 19. Sportaréna

2011. július 26.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Szeptemberben ismét felpezsdül az élet a Budapest Sportarénában, elsőként Anglia egyik legnagyobb zenésze, a Wham tagjaként elhíresült George Michael érkezik meg.

George Michael: Symphonica Tour  2011.szeptember 19. Sportaréna


3 évvel világ körüli turnéjának befejezése után, Symphonica Tour néven, 15 Európai országra kiterjedő koncertkörutat ad, melynek hazánk a 6. állomása. A több mint 100 millió eladott lemez is már magáért beszél, de még egy különleges rekord is fűződik a nevéhez, egy Angliai felmérés szerint 1984 és 2004 között az ő számait játszották legtöbbször a brit rádióadók. A jelenlegi turnéra a közel 30 éves előadói pályafutásának legnagyobb slágereit válogatta össze, de hogy mindez különbözzön minden eddig tőle megszokottól, most nagyzenekari kísérettel fogja őket előadni. Hallottunk már ilyet, a nemrég nálunk járt Sting is ezt az utat követte, és képes volt olyan élménnyel megajándékozni bennünket, amit azóta sem felejtünk. George Michael előtt hatalmas kihívás, hogy hogyan fogadja őt a közönség, mert az utóbbi időben inkább magánéleti problémáival került címlapra, semmint énektudásával. Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy mindent elkövet majd annak érdekében, hogy elvarázsoljon minket.

 

 

A számokat illetően csak találgatások vannak, egyenlőre senki sem mer nyilatkozni, de biztos pont a bizonytalanságban, hogy idén év elején megörvendeztette rajongóit leghíresebb lemezének a Faith-nek újramaszterelt és extrákkal kibővített verziójával. Így ha másban nem is, de abban teljesen biztosak lehetünk, hogy ennek címadó száma el fog hangozni a koncerten. Utolsó információnk szerint a Lengyel Wroclaw Philharmonic Orchestra fogja őt kísérni, hazai zenekarról egyelőre nincs szó.

 

 

 

 

Úgy tűnik, még van idő arra, hogy a koncertjegyet megvásárolják, de az előfoglalások azt mutatják, a koncert első állomásain telt ház lesz, és aki későn kap a fejéhez, az könnyen lemarad.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals...

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: o,,áron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek