Hegyalja Fesztivál 2012

2012. február 10.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Idén is lesz Hegyalja Fesztivál, és a fellépők listája is lassan kiderül. Lehet hát készülni a nyárra, amikor 40 fok lesz szélárnyékban, a Tisza vize csábítóan hűs lesz, és Tokaj Hegyalján fog összegyűlni a fiatalság krémje!

Hegyalja Fesztivál 2012

 

Elsőként a fergeteges bulik elmaradhatatlan résztvevője, a kanadai Dankó Jones neve derült ki. Ott volt már tavaly is, és alaposan kitett magáért, ezért teljes joggal feltételezhetjük, hogy idén még káprázatosabb, még jobb műsorral fog érkezni.

 

A Hegyalja mindig is a keményebb rock szeretőinek legnagyobb nyári összejövetele volt, így a Biohazard tökéletesen beleillik ebbe a kínálatba. Rengetegen szeretik őket, és ez az a fajta zene, ami alatt bátran kitombolhatják minden elfojtott vágyukat. Stagedivingre fel, mondhatnám, mert ez a csapat mindenkit meg fog izzasztani.

 

 

Ebbe a sorba tökéletesen beleillik az Arch Enemy is, Angela Gossow azonkívül, hogy megdobogtatja a férfiszíveket, még rendkívül erőteljesen képes hörögni is. Mindez együtt csak elsőre meglepő, másodikra már szerethető, ha többet hallgatod már a rabjává is váltál.

 

 

A britek egyik nagy reménysége a trancecore-t játszó az Enter Shikari is megérkezik, hogy a tikkadt szöcskenyájak legelészését megzavarja, és a melegen sütő nyári nap sugara mellé becsempésszen egy kis vadságot is. Remélem, fel vagytok rá készülve, mert a következő képsorok a figyelem megzavarására alkalmasak!

 

 

Egy igazi valóra vált álom következik az önök kérték, a Hegyalja teljesíti rovatból. A Pendulum volt az, amit a legtöbben kértek, és most meg is érkeznek. Zenéjük a dallamosabb irányzatba sorolható, így az is bátran hallgathatja őket, aki nem szereti a hangos üvöltözést. Megkockáztatom, hogy az egyik legnagyobb sikert ők fogják aratni vérbeli bulizenéjükkel.

 

 

Az elvontabb stílus kedvelőinek szívébe az Engine-EarZ Experiment biztosan bele fogja magát fészkelni, mert zenéjük furcsa keveréke a dubstepnek és az indiai hangzásnak. Elmélkedésre és magunkba szállásra hívják azokat, akik egy kicsit csöndesebb dolgokra vágynak.

 

 

A Parov Stelar Band kellemesen táncolható zenéje biztos pont lesz azoknak, akik a kellemesen táncolható ritmusokat kedvelik, és esetleg ehhez megvan a partnerük is. Laza összebújásra, kellemes ringatózásra csábító dallamok ezek, tökéletesen megfelelnek egy forró nyári éjszaka hangulatának fokozására.

 

 

Fellépőkben nem lesz hiány, bár a névsor még korántsem teljes, de az tisztán látszik, hogy idén is megéri ellátogatni a Hegyalja Fesztiválra.


 

 

Szólj hozzá!


Megtört a Sziget-átok?

Megtört a Sziget-átok?

A Népszava cikke szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye megközelítheti a két éve elért,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)

Pink Floyd: a dobos megengedte, hogy kiadják a lemezeit

Roger Waters és David Gilmour aktuális sikerein felbuzdulva újra aktivizálta magát Nick Mason, a Pink Floyd harmadik tagja is. A legendás brit rockzenekar dobosának újra megjelentek korábbi szólólemezei
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek