Hegyalja Fesztivál 2012

2012/02/10  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Idén is lesz Hegyalja Fesztivál, és a fellépők listája is lassan kiderül. Lehet hát készülni a nyárra, amikor 40 fok lesz szélárnyékban, a Tisza vize csábítóan hűs lesz, és Tokaj Hegyalján fog összegyűlni a fiatalság krémje!

Hegyalja Fesztivál 2012

 

Elsőként a fergeteges bulik elmaradhatatlan résztvevője, a kanadai Dankó Jones neve derült ki. Ott volt már tavaly is, és alaposan kitett magáért, ezért teljes joggal feltételezhetjük, hogy idén még káprázatosabb, még jobb műsorral fog érkezni.

 

A Hegyalja mindig is a keményebb rock szeretőinek legnagyobb nyári összejövetele volt, így a Biohazard tökéletesen beleillik ebbe a kínálatba. Rengetegen szeretik őket, és ez az a fajta zene, ami alatt bátran kitombolhatják minden elfojtott vágyukat. Stagedivingre fel, mondhatnám, mert ez a csapat mindenkit meg fog izzasztani.

 

 

Ebbe a sorba tökéletesen beleillik az Arch Enemy is, Angela Gossow azonkívül, hogy megdobogtatja a férfiszíveket, még rendkívül erőteljesen képes hörögni is. Mindez együtt csak elsőre meglepő, másodikra már szerethető, ha többet hallgatod már a rabjává is váltál.

 

 

A britek egyik nagy reménysége a trancecore-t játszó az Enter Shikari is megérkezik, hogy a tikkadt szöcskenyájak legelészését megzavarja, és a melegen sütő nyári nap sugara mellé becsempésszen egy kis vadságot is. Remélem, fel vagytok rá készülve, mert a következő képsorok a figyelem megzavarására alkalmasak!

 

 

Egy igazi valóra vált álom következik az önök kérték, a Hegyalja teljesíti rovatból. A Pendulum volt az, amit a legtöbben kértek, és most meg is érkeznek. Zenéjük a dallamosabb irányzatba sorolható, így az is bátran hallgathatja őket, aki nem szereti a hangos üvöltözést. Megkockáztatom, hogy az egyik legnagyobb sikert ők fogják aratni vérbeli bulizenéjükkel.

 

 

Az elvontabb stílus kedvelőinek szívébe az Engine-EarZ Experiment biztosan bele fogja magát fészkelni, mert zenéjük furcsa keveréke a dubstepnek és az indiai hangzásnak. Elmélkedésre és magunkba szállásra hívják azokat, akik egy kicsit csöndesebb dolgokra vágynak.

 

 

A Parov Stelar Band kellemesen táncolható zenéje biztos pont lesz azoknak, akik a kellemesen táncolható ritmusokat kedvelik, és esetleg ehhez megvan a partnerük is. Laza összebújásra, kellemes ringatózásra csábító dallamok ezek, tökéletesen megfelelnek egy forró nyári éjszaka hangulatának fokozására.

 

 

Fellépőkben nem lesz hiány, bár a névsor még korántsem teljes, de az tisztán látszik, hogy idén is megéri ellátogatni a Hegyalja Fesztiválra.


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek